![]() |
Aynen öyle bir şehir efsanesi var fakat ben aldığım her ürünü ağabeyimle birlikte kullanırım, o da test eder ben de. Hadi benim tenim bozuk, taş gibi adamda neden kalmıyor koku@Lenneth bir de hep şey derler tenine uygun değildir ondan kokusu kalmıyordur diye, o kadar farklı parfüm denedim gariptir ki doldurma parfüm daha kalıcı oluyor![]()
Hayırlı olsun İbrahim , hangi model bu , kardeşimde istiyor da
Kraken PRO USB modeliydi Kedim kopardı kablolarını, ayrıca memnun kalmamıştım, ağır bir kulaklık 1,2 saat için de kulak terliyor.Hayırlı olsun İbrahim , hangi model bu , kardeşimde istiyor da
Baya kaliteli gibi ama fiyatı beni üzdüKraken PRO USB modeliydi Kedim kopardı kablolarını, ayrıca memnun kalmamıştım, ağır bir kulaklık 1,2 saat için de kulak terliyor.
En son bunu satın aldım ucuza denk getirdim bir yerden oldukça hafif ve başarılı bir kulaklık kulaklarım çok hassas temas konusunda pedler hiç rahatsız etmiyor
bildiğim kadarıyla pedler SS nin tescilli kendi icadı neyim
![]()
Beats çok pahalı da , onun bir tık altı başka marka var mı acabaKulaklık alırken kablosu çıkanlardan alın , kolay kolay bozulmuyor. Kablosu bozulsa bile 5 liraya yenisini alıyorsun. 6 yıldır aynı headset kulaklığı kullanıyorum.
Beats artık alınmaz da , belki aynı özellikte başka bir kulaklık bulunabilir.Beats çok pahalı da , onun bir tık altı başka marka var mı acaba
JBL T205BT Bluetooth Mikrofonlu Kulakiçi Mavi Kulaklık FiyatıBeats çok pahalı da , onun bir tık altı başka marka var mı acaba
Spor KulaklıklarıBaya kaliteli gibi ama fiyatı beni üzdü
Oyun için değilde , spor yaparken takacağım kulaklık arıyorum.
çocuğu almadın umarım xD