Delikli Sabun Düşündürücünoncelalreis demiş ki:- Resim Silinmiş.
SABUN İKİDE BİRDE DÜŞMESİN DİYE DELİKLİ![]()

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Delikli Sabun Düşündürücünoncelalreis demiş ki:- Resim Silinmiş.
SABUN İKİDE BİRDE DÜŞMESİN DİYE DELİKLİ![]()
Kitap nasıldı,tavsiye eder misin? Tabi okuduysan.(en son aldığın şeyse biraz zor bir ihtimal ama okuduğun yere kadar diyelimLeft Behind demiş ki:
Can bana süt dilimi yollaraken verdiğim adreste ikamet ediyorum halaRedd demiş ki:hava atmış gibi olucak ama
![]()
fiyatı 2000 - 1700 lere kadar düştü ilk cıktıgında atladım hemen 2300 tl ye almıştım şimdi içime otursada cok memnunum darısı her isteyenin başına :)
dipnot: ıphone s4 alıcaktım ama dükkana gitmek zorunda kalınca erteledim geldiğimde kadın bunu önerdi ve cok memnunum ıyıkı almısım![]()
Lemonade demiş ki:Can bana süt dilimi yollaraken verdiğim adreste ikamet ediyorum halaRedd demiş ki:hava atmış gibi olucak ama
![]()
fiyatı 2000 - 1700 lere kadar düştü ilk cıktıgında atladım hemen 2300 tl ye almıştım şimdi içime otursada cok memnunum darısı her isteyenin başına :)
dipnot: ıphone s4 alıcaktım ama dükkana gitmek zorunda kalınca erteledim geldiğimde kadın bunu önerdi ve cok memnunum ıyıkı almısım![]()
![]()
Aslında süt dilimini sen ye ben telefonu alayımRedd demiş ki:Lemonade demiş ki:Can bana süt dilimi yollaraken verdiğim adreste ikamet ediyorum halaRedd demiş ki:hava atmış gibi olucak ama
![]()
![]()
hemen yollaym bir tane daha
![]()
Aldın mı la telefonfrityus demiş ki:S3 alıyordum ki 1 gün kullanıp pişman oldum bu daha iyidir
![]()
Lemonade demiş ki:Aslında süt dilimini sen ye ben telefonu alayımRedd demiş ki:Can bana süt dilimi yollaraken verdiğim adreste ikamet ediyorum halaRedd demiş ki:hava atmış gibi olucak ama
![]()
![]()
![]()