Server
Flora
Takımı
Galatasaray
crazyhektor06 demiş ki:
dur bende yarın ipad iphone ipod 3 üçlüsünü koyayım ofisde 2side yalnız real racing i yüklemişin hemen^^

GTI olunca hiç kaçırmam kuzenin VW GTI'ı vardı köpek gibi giderdi makina bu yüzden VW ve GTI kavramına fazla sadakatim :kalp:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
extraloob demiş ki:
crazyhektor06 demiş ki:
dur bende yarın ipad iphone ipod 3 üçlüsünü koyayım ofisde 2side yalnız real racing i yüklemişin hemen^^

GTI olunca hiç kaçırmam kuzenin VW GTI'ı vardı köpek gibi giderdi makina bu yüzden VW ve GTI kavramına fazla sadakatim :kalp:
bro bide gt raging i kur ozaman 7 dolar galiba ama tavsiyem jb yap para dayanmaz yoksa

extraloob demiş ki:
levis'ten converse modeli ayakkabı çok şekil hoşuma gitti, quechua polar, 2 tane düz beyaz fitness için tshirt, 100lük mum tütsü şarap sex fantezileri için çok lazım olur mekanı türbeye çevirmede birebirler :P

diğer kartta sefgilime hediyelik kart ^^

- Resim Silinmiş.
okan abi vallahi helal olsun ne kafa var sende hayatı sen yaşıyorsun :) milletin eşşek gibi çalışıp alamadıgını sen biraz kafanı kullanarak actıgın siteyle sadece belki aracılıktan gelen parayla alıyorsun kötü anlamda birşey demiyorum yanlış anlama ama hayatını kazanmanın en zevkli en güzel yolunu bulmuşsun helal olsun vallahi :) :buddha: :buddha:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt