bide bozkurt resmi var güya türk resme bak şaka yapayım derken kendini %100 düşürdü belli değilBayPipo demiş ki:
bide bozkurt resmi var güya türk resme bak şaka yapayım derken kendini %100 düşürdü belli değilBayPipo demiş ki:
neden bozkurtlar kullanmıyormuHigh_Blank demiş ki:bide bozkurt resmi var güya türk resme bak şaka yapayım derken kendini %100 düşürdü belli değilBayPipo demiş ki:
Windy demiş ki:neden bozkurtlar kullanmıyormuHigh_Blank demiş ki:bide bozkurt resmi var güya türk resme bak şaka yapayım derken kendini %100 düşürdü belli değilBayPipo demiş ki:![]()
offffffffffffffffsarkoLata demiş ki:Dönerbanktan
![]()
anladıkPunk demiş ki:- Resim Silinmiş.
anlayan anladı![]()
abi ip4 ü koysana resmini çekip havan olur bende koyarım belki^^extraloob demiş ki:bu one million çok tuttu gibi kokusu da güzele benziyor ama tam anlayamadım gitti.
Ben Calvin Klein kullanıyordum. Baktım herkez kokusu çok kalıcı güzel , kalıcı kokusu var diyor bende bu akşam aldım ve gerçektende hak ediyor bu yorumları. Hayran kaldımextraloob demiş ki:bu one million çok tuttu gibi kokusu da güzele benziyor ama tam anlayamadım gitti.
pederde para çok galibaAddicted demiş ki:one million bitti şimdi bvlgari aldım aqua harika herkese tavsiye ederim ^^
crazyhektor06 demiş ki:abi ip4 ü koysana resmini çekip havan olur bende koyarım belki^^extraloob demiş ki:bu one million çok tuttu gibi kokusu da güzele benziyor ama tam anlayamadım gitti.