- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
Resim alalımAstra

Resim alalımAstra
Teşekkürler :)sevdiğim bir seri hayırlı olsun dostum :)
hayırlı olsun ama, samsungdan kurtulmanızı öneririm
Teşekkür ederim kanka, yıllardır Samsung kullandığım için arayüzlerine alışığım başka telefon kullanamıyorum.hayırlı olsun ama, samsungdan kurtulmanızı öneririm![]()
Çok güzelYa iste bende Amerika'dan ayakkabı aldım![]()
Teşekkür ederimÇok güzel![]()
Samsung'a hergün bela okuyorum,bir daha ne telefonunu alırım ne de herhangi bir ürününühayırlı olsun ama, samsungdan kurtulmanızı öneririm![]()
Telefon konusunda bende aynen öyleyim.Samsung'a hergün bela okuyorum,bir daha ne telefonunu alırım ne de herhangi bir ürününü![]()
Benim telefona 2.200 vermiştim aldığımda,8-9 kez servise verdim ve değişim alamadım 1 kere yanlışlıkla 2 kerede ekranı kırıp değiştirdim sinirdenTelefon konusunda bende aynen öyleyim.
Note 5'in şarj soketi bozuldu 8 saatte ancak şarj ediyor. Servise verdim , ekranınız da ufak bir çatlak olduğu için açamayız diyorlar cihazı. Cihaz bildiğin çöp oldu.
Samsung'un destek sayfasına baktım bir sürü kişinin bozulmuş şarj soketi. Samsung tepe telefonları için hayvan gibi fiyat çekiyor ama telefonlar rezalet.
1-2 hafta önce kardeşime lenovo p2 telefon aldık , 1250 tlye. 4 gb ram var , 5k batarya var 10 numara telefon... Bir daha yüzüne bakmam zamsungun.
Cihaz kaç yıllık ? Bende de Note-5 var ama çok şükür hiç bir sıkıntısını yaşamadım henüz. Bilelim de ona göre elden çıkaralım. Hoş ben ilk çıktığında 4.500 TL miydi neydi öyle bi paraya almıştım.Note 5'in şarj soketi bozuldu 8 saatte ancak şarj ediyor.
2.5 yıl oldu.Cihaz kaç yıllık ? Bende de Note-5 var ama çok şükür hiç bir sıkıntısını yaşamadım henüz. Bilelim de ona göre elden çıkaralım. Hoş ben ilk çıktığında 4.500 TL miydi neydi öyle bi paraya almıştım.
Telefonu hor mu kullandın naptın usta ? Benimkinin maşallahı var o zaman2.5 yıl oldu.
Bu zamana kadar her telefonumu hor kullandım diyebilirim. 100 kere düşürmüşümdür , kılıf kullanmam , cam filmi kesinlikle kullanmam , nefret ederim.Telefonu hor mu kullandın naptın usta ? Benimkinin maşallahı var o zaman![]()