Takımı
Seçiniz...
hayırlı olsun ama, samsungdan kurtulmanızı öneririm :D
Teşekkür ederim kanka, yıllardır Samsung kullandığım için arayüzlerine alışığım başka telefon kullanamıyorum.
Alalı 2-3 ay oldu, yeni alsaydım xiaomi Mi serisinden birini alırdım. 2-3 sene sonra bakalım.
Apple sevmiyorum, herşeyi kısıtlıyor.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Samsung'a hergün bela okuyorum,bir daha ne telefonunu alırım ne de herhangi bir ürününü :D
Telefon konusunda bende aynen öyleyim.
Note 5'in şarj soketi bozuldu 8 saatte ancak şarj ediyor. Servise verdim , ekranınız da ufak bir çatlak olduğu için açamayız diyorlar cihazı. Cihaz bildiğin çöp oldu.
Samsung'un destek sayfasına baktım bir sürü kişinin bozulmuş şarj soketi. Samsung tepe telefonları için hayvan gibi fiyat çekiyor ama telefonlar rezalet.

1-2 hafta önce kardeşime lenovo p2 telefon aldık , 1250 tlye. 4 gb ram var , 5k batarya var 10 numara telefon... Bir daha yüzüne bakmam zamsungun.

Takımı
Besiktas
Telefon konusunda bende aynen öyleyim.
Note 5'in şarj soketi bozuldu 8 saatte ancak şarj ediyor. Servise verdim , ekranınız da ufak bir çatlak olduğu için açamayız diyorlar cihazı. Cihaz bildiğin çöp oldu.
Samsung'un destek sayfasına baktım bir sürü kişinin bozulmuş şarj soketi. Samsung tepe telefonları için hayvan gibi fiyat çekiyor ama telefonlar rezalet.

1-2 hafta önce kardeşime lenovo p2 telefon aldık , 1250 tlye. 4 gb ram var , 5k batarya var 10 numara telefon... Bir daha yüzüne bakmam zamsungun.
Benim telefona 2.200 vermiştim aldığımda,8-9 kez servise verdim ve değişim alamadım 1 kere yanlışlıkla 2 kerede ekranı kırıp değiştirdim sinirden :D Şimdi yine bozuldu yeni taktırdığım ekran,telefonu masaya bile yavaş koyuyordum ama işte samsung bozulmadan edemiyor.

Server
Assos
Takımı
Besiktas
Note 5'in şarj soketi bozuldu 8 saatte ancak şarj ediyor.
Cihaz kaç yıllık ? Bende de Note-5 var ama çok şükür hiç bir sıkıntısını yaşamadım henüz. Bilelim de ona göre elden çıkaralım. Hoş ben ilk çıktığında 4.500 TL miydi neydi öyle bi paraya almıştım.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Cihaz kaç yıllık ? Bende de Note-5 var ama çok şükür hiç bir sıkıntısını yaşamadım henüz. Bilelim de ona göre elden çıkaralım. Hoş ben ilk çıktığında 4.500 TL miydi neydi öyle bi paraya almıştım.
2.5 yıl oldu.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Telefonu hor mu kullandın naptın usta ? Benimkinin maşallahı var o zaman :mrgreen:
Bu zamana kadar her telefonumu hor kullandım diyebilirim. 100 kere düşürmüşümdür , kılıf kullanmam , cam filmi kesinlikle kullanmam , nefret ederim.
Millet telefona kılıf takıyor , cam filmi alıyor , üzerine poşet seriyor , tabi müzelik bir şekilde ilk aldığın gibi kalıyor telefon ama böyle de aldığın telefonun keyfini süremiyorsun. Kılıf alıyorsun milimlik telefon , 15 cm oluyor. Resmen elimde takoz ericsson telefon varmış gibi hissediyorum.

Adam benden 5k para alıyorsa , sağlam bir telefon yapacak , ekranı kırılır ona eyvallah ama kenarlarının çizilmesi vs , rezalet.

Yukarı Alt