- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
5 lira bastım 50 lira alacağım ahahahaha 

Şeytanın yanında olsun baba güle güle harca parayıextraloob demiş ki:5 lira bastım 50 lira alacağım ahahahaha![]()
Sambacı carlos iş başındaextraloob demiş ki:5 lira bastım 50 lira alacağım ahahahaha![]()
evet her maç mı sıkıcı geçer yaahmzsnmz demiş ki:Çok sıkıcı geçiyor bu dünya kupası ya :/ :/
Bu arada Slovenya , Cezayir karşısında 1-0 önde maçta son dakikalar oynanıyor.
Kaleci sağolsun hepimiz 3 puanla başladık neredeyseAvenger demiş ki:Yeah günü 3puanla açtım ve 12 puanla kapatıcam![]()
İlk maç tamam ama bu kadar da batırılmaz ki seyir zevki denen birşey var broextraloob demiş ki:yok yok vuvuzela sorunsuz da maçlar sorunlu atak yok saldırı yok herkes ilk maçlarda hasar almak istemiyor ve rolantide oynuyorlar gruplardan çıkılsın siz görün futbolu![]()
İngiltere maçındada kaleci yatırmıştı eşitledikhmzsnmz demiş ki:Kaleci sağolsun hepimiz 3 puanla başladık neredeyseAvenger demiş ki:Yeah günü 3puanla açtım ve 12 puanla kapatıcam![]()
![]()
heh o lanethmzsnmz demiş ki:@Avenger
Pantelic ^^
Fener krasici alsaydı 2 gün önce ne derdin çok merak ediyorum broextraloob demiş ki:ahahha dünya kupası üstadı oldum resmen gana fark yapar demiştim 1 yaptı neyse sağlık olsun 3 puanı kaptım gene ahahaha sırbistanmış ben sırbistanı kezman ile tarih yaptım yemişim krasiç'i alayı tospa işte gördük maçta ne olduklarını bunlardan birisini transfer etmek büyük hata olur gerçekten.