dünya kupasını zevkini kaçırdı o düdükler :/ARKO demiş ki:Başım şişti bu nedir yahu gelir gelmez tv başına kuruldum hay izlemez olaydım![]()
birisi şu yamyamların elinden alsın şu zurnaları çiğ çiğ kafamızın etini yiyorlar
![]()
![]()
dünya kupasını zevkini kaçırdı o düdükler :/ARKO demiş ki:Başım şişti bu nedir yahu gelir gelmez tv başına kuruldum hay izlemez olaydım![]()
birisi şu yamyamların elinden alsın şu zurnaları çiğ çiğ kafamızın etini yiyorlar
![]()
![]()
Aynen ya ne illet birşeydir ilk maçtan nefret ettirdiler.ARKO demiş ki:Başım şişti bu nedir yahu gelir gelmez tv başına kuruldum hay izlemez olaydım![]()
![]()
![]()
Avenger demiş ki:Schweppes demiş ki:Schweppes demiş ki:İlk gol Güney Afrika atar maç berabere biter...
Schweppes demiş ki:İlk yarı bitti beklediğim gibi bu maç 1-1 bitecek...hmzsnmz demiş ki:Kimdi o önce afrika atacak sonra meksika 1-1 yapacak diye helal olsun valla![]()
![]()
![]()
![]()
Mirage demiş ki:Bizm gruptan kimse bilemedi.Tek ben![]()
![]()
Avenger demiş ki:IY 0-0 hiç beklediğim gibi değil hiç...zaten maçlarda zevk yok bide vuvuzela insanın kapatası geliyor
![]()
Avenger demiş ki:IY 0-0 hiç beklediğim gibi değil hiç...zaten maçlarda zevk yok bide vuvuzela insanın kapatası geliyor
![]()
+ingiltere+hollandaextraloob demiş ki:Avenger demiş ki:IY 0-0 hiç beklediğim gibi değil hiç...zaten maçlarda zevk yok bide vuvuzela insanın kapatası geliyor
![]()
ne varsa brezilya-arjantin-ispanya maçlarında olacak.
hmzsnmz demiş ki:Bu ne ya çok iğrenç maçlar oynanıyor. Şimdiden yarın ki Arjantin - Nijerya maçını beklemeye başladım.
/Güncel.Mopneet demiş ki:![]()
2010 Dünya Kupası Başlıyor!
Güney Afrika'nın ev sahipliğinde düzenlenip, 11 Temmuz'da sona erecek olan 19. Dünya Kupası yarın başlıyor.
![]()
Kupada ilk günün programı ;
12 Haziran Cumartesi
B Grubu
- Resim Silinmiş.
C Grubu
- Resim Silinmiş.
Bizlerde extraloob.com ailesi olarak durmadık ve kupa öncesinde siz değerli üyelerimizi kupadan anbean haberdar etmek için gerekli bölümleri açtık ;
2010 Dünya Kupası bölümünü ziyaret etmek için tıklayınız.
2010 Dünya Kupası Tahmin Yarışmasında yarışmacı olmak için tıklayınız.
Saygılarımızla,
- Resim Silinmiş.
+Schhh bune hacım ya arı gibi vız vız sesler çıkartıyorlar maça konsantre olabilsek duymayızda maçlarda konsantre olunacak nitelikte geçmiyorki pff.Smirnoff demiş ki:bu g.afrikalılarda beyin yok kendi takımlarını gaza getirme 0 sadece rakip takımı rahatsız ediyorlar kendi maçlarında anladım yapsınlar istedikleri kadarda diğer maçlarda çalıyolar 2 takım da rahatsız oluyor![]()