-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
ewt arkadaslar tek kelımeyle oyundan sogumus bulunmaktayım 71-72 lvl e kadar kastıgım carı bıraktırmak ıcın ellerınden gelenı yapmıslar...
ne bıze gore ıtem ne bıze gore sılah gorebıldım nede oyle bahsedılenler gıbı oyun ıcınde pet satılımı...partı sıstemınden tutnda herseyı sacma...
bu kadara kastıgım car bosa gıttı...
nedenmı herkez yenı car acınca europalı olarak baslıyacaklar...
oyunu europa ve chınesee olarak ıkıye bolmuısler...
europa ıtemlerını cınlıler cın ıtemlerınıde europalılar kullanamıyorlar...
yanı adamlar bızı ufaladılar...
cunku zaten bastan secım yapamıyorsunkı europamı acsam cınlı mı acsam...
aynen oyunun içine ettilerParduS_ demiş ki:Kod:ewt arkadaslar tek kelımeyle oyundan sogumus bulunmaktayım 71-72 lvl e kadar kastıgım carı bıraktırmak ıcın ellerınden gelenı yapmıslar... ne bıze gore ıtem ne bıze gore sılah gorebıldım nede oyle bahsedılenler gıbı oyun ıcınde pet satılımı...partı sıstemınden tutnda herseyı sacma... bu kadara kastıgım car bosa gıttı... nedenmı herkez yenı car acınca europalı olarak baslıyacaklar... oyunu europa ve chınesee olarak ıkıye bolmuısler... europa ıtemlerını cınlıler cın ıtemlerınıde europalılar kullanamıyorlar... yanı adamlar bızı ufaladılar... cunku zaten bastan secım yapamıyorsunkı europamı acsam cınlı mı acsam...
ıster katılın ıstersenızde katılmayın ama fıkırlerım budur^^
kralsem856 demiş ki:Kanka hala giremedim walla bişey soleyemicem
bende anlamadım valla,adamlar ne güzel mis gibi pdate etti işte monotonluktan kurtuldu oyun daha ne istiyosunuz.mavialize demiş ki:Yenililikleri kavrayamayınca niye karalıyorsunuz ki. Adamlar zaten eski charlara birşey yapmamışlar. İsteyen oynamaz isteyen oynar. Milleti niye dolduruşa getiriyonuz.