Limanerg Seni Gözüm Tutmadı Sen Olma
Şaka Şaka Benimde Gönlüm Senden Yana
Sen Başkan Olursunda Sana Başkanım Deriz
Sen Başkan Olursunda Sana Başkanım DerizMaLaTYaLee44 demiş ki:Limanerg Seni Gözüm Tutmadı Sen OlmaŞaka Şaka Benimde Gönlüm Senden Yana
Limanerg demiş ki:![]()
![]()
Rock Metal Fun Club Başkanlık Seçimi
![]()
- Resim Silinmiş.
Başkan : NighTwaLkeR
Rank : Rock & Metal Fun Club
Kurallar : Rock & Metal Fun Club üyesi olmak için şartlar aşağıda listelenmiştir.
1-Sitemizde 500 mesaj atmış olmak ve Aileden birisi olmak.
2-Fanatik Rocker olmak.
3-Rock & Metal hakkında bilgili olmak.
4-Rock & Metal Fun gündemini takip etmek görselleri videoları vb. bilgileri sıcak sıcak sitemize koymak.
5-Referansınız Grup Başkanı olmalı ve Grup Başkanı tarafından kabul edilmeniz gerekecek.
- Resim Silinmiş.
asıl kendi adaylığını ortaya koyarsın bro ayın üyesini seçmiyoruzLimanerg demiş ki:Kendinizi aday gösteremezsiniz.
ExTrowe demiş ki:Limanerg bu işi götürür diyorum![]()
Tamam herkes özgürWax Whine demiş ki:asıl kendi adaylığını ortaya koyarsın bro ayın üyesini seçmiyoruzLimanerg demiş ki:Kendinizi aday gösteremezsiniz.
Guathema demiş ki:ExTrowe demiş ki:Limanerg bu işi götürür diyorum![]()

NighTwaLkeR demiş ki:Esasen bana bir şey danışan ya da bırakacak mısın diye soran olmadı. Şaşkınlık içerisindeyim.![]()
Ama yönetim artık değişim vakti gelmiştir diyorsa söyleyecek bir şey yok.![]()

NighTwaLkeR demiş ki:Esasen bana bir şey danışan ya da bırakacak mısın diye soran olmadı. Şaşkınlık içerisindeyim.![]()
Hayırlı uğurlu olsun.extraloob demiş ki:night ile devam![]()
Teşekkür ederim iyiyim,sizleri sormalı ?extraloob demiş ki:NighTwaLkeR demiş ki:Esasen bana bir şey danışan ya da bırakacak mısın diye soran olmadı. Şaşkınlık içerisindeyim.![]()
hoytt kuzum naber nasılsın ? de bakayım tamam mı devam mı![]()
ben müzik bilgisi gitar bilgisi bu kadar yüksek bir kişi görmedim yahuNighTwaLkeR demiş ki:Teşekkür ederim iyiyim,sizleri sormalı ?extraloob demiş ki:NighTwaLkeR demiş ki:Esasen bana bir şey danışan ya da bırakacak mısın diye soran olmadı. Şaşkınlık içerisindeyim.![]()
hoytt kuzum naber nasılsın ? de bakayım tamam mı devam mı![]()
![]()
Ben devam edebilirim an itibariyle. Ancak arkadaşımız gerçekten çok istiyorsa,fun club başkanlığı rüyalarına giriyorsa devir daim edebiliriz;kimse üzülsün istemem.![]()
Ancak o da ne benimle devam imiş.Yönetime saygılar.![]()