Bence gelecek olan serverlar(eğer müslüman ırkı gelirse) islamın önemli yerlerinin isimleri olabilir.Şimdiden bir server ismi uydurmak birazcık zor:D

bu ay gelmesinde zati kota cosdu pedere n diyecem onu dusunuyom pre alamadik zaten gariban kaldik yaw bu sroda beles bot filan warda beles pre filan warmi :D

JohnnyBravo demiş ki:
okancım bu roc legend ile gelir islamıda yanında getirir milettide bağımlı etmek için 2 server la gelir bu server ların adıda ipek yolu üzerinde olan mülüman şehirleri olur muhtamel 2 isim Semerkant,yada Tahran(Teheran) Bağdat(baghdad) ta muhtamel bi isim
qüzel tahminler :wink1:)

Roc 3 hafta içinde gelir. Bence yeni server geliceğine , server kapasitelerini arttırsalar daha güzel olur veya önce şu gold botları kaldırsalar ve küfür olayına engel gelse daha çok eğlenceleri ee tabi bide hackler....

İnşallah gelir.Gelsinde ismini ne koyuyosalar koysunlar.Ama 1-2 hafta içinde yeni legent gelirse yeni server gelir.Serverler şimdiden boşalmaya başladı zaten.Yeni serverler hemen dolduğu için çoğu kişi hemen girmek için pre. kullanıyor.Adam boş servere niye pre alsın ki.Alanda zaten listede en yüksek leveller arasında gözükmek için alır

TheReBeLBuLLeT demiş ki:
Arkadaşlar Youtube de izledim 140 lwlin map ında islam ve india wardı demekki islam ve india gelirse 140 lwl de gelecek
Şuan 100lv haritasında Samarkand var.Ama Samarkand 100lv'de gelmedi ?
Düz mantık belli olmaz.

Önceden ne güzel serverlar gelmeden isimlerini öğrenirdik şimdi merakla bekliyoruz. Çok sıkıcı. -.-' Ne zaman gelir acaba? 1 server bekliyorum daha sonradan 2. gelebilir diye düşünüyorum. Ama çabuk gelsin lütfen. -.-

Yukarı Alt