dur bro orijinalini yükleyemedim...Uprising demiş ki:Pert bro resimler.
TWEETY demiş ki:
Mutlaka fark vardır, lakin ben daha o seviyelere gelemediğim için bilemiyorum... Bence siz high quality olanlardan bir tane basın... Fark varmı yok mu bilmiyorum... Bunuda öğrenmiş oluruz...extraloob demiş ki:coins ile alıp bastık bu çok basit bir yöntem coins ise imkansız gibi zor fark var mı acep yoksa aynılar mı çok ilginç
2 lvl nasl yptnAddicted demiş ki:
GNR demiş ki:Hayda biz yırttık sagı solu coinsle bastık millet hazıra kondu![]()
tamamıyla şans işi diyelim stamina basıyorsunuz 1-2-3 lvl dan birisi tutuyor diyelim 1 tuttu gene basın direk 3 lvl olabilir yani üst üste deneyin hepsini 3 yapın.Lord_Sniper demiş ki:2 lvl nasıl yapçaz
tamam da 2.yi basamıyoruz :/extraloob demiş ki:GNR demiş ki:Hayda biz yırttık sagı solu coinsle bastık millet hazıra kondu![]()
sus yaa sus nasıl koydu varya şaka gibi ben 1b yatırdım coins'lere 3 tane bastım hale bak şimdi çok kızdım joymax![]()
tamamıyla şans işi diyelim stamina basıyorsunuz 1-2-3 lvl dan birisi tutuyor diyelim 1 tuttu gene basın direk 3 lvl olabilir yani üst üste deneyin hepsini 3 yapın.Lord_Sniper demiş ki:2 lvl nasıl yapçaz
Peki sorum şu ben 3 tane bastım silaha hepsi lv1 bunların üstüne tekrardan basamıyorum :/NiNCaSu demiş ki:Arkadaşlar blue basıyor gibi düşünün ya %100 olucak yada%50'den %20ye düşecek.Socket sistemindeki lvl'lerde tamamen şanş işi!Biz enayilik ettik goldları israf ettik coin toplucaz yok coin alcaz diye.Nabalım kader de varsa düzülmek gerek yok üzülmeye![]()
ps:Okan abi biz coin alcaz diye yırtınalım adamlar sonradan böyle yaptı işte.
ps:f... joymax![]()