ben
dermişim yada derim

dermişim yada derim

![]() |
ahhahahhTWEETY demiş ki:ben![]()
dermişim yada derim![]()
inanıyozTheMyth_ demiş ki:İsterseniz gelin eve buyur edeyim görün nasıl yapıyorum msn adresimi vereyim camla yanımda kimse olmadığımı görün istediğiniz herşeyi yapayım ama solo takılıyoruminanmıonz mu Sad
zaten yaparken yanında yardım alıyorsun demiyorum ama zamanında birileri sana bişeyler anlatmış yoksa kendi başına imkansız kahvekeyfiTheMyth_ demiş ki:İsterseniz gelin eve buyur edeyim görün nasıl yapıyorum msn adresimi vereyim camla yanımda kimse olmadığımı görün istediğiniz herşeyi yapayım ama solo takılıyoruminanmıonz mu Sad
tek farkeden ben değilmişim popcornPennywise demiş ki:zaten yaparken yanında yardım alıyorsun demiyorum ama zamanında birileri sana bişeyler anlatmış yoksa kendi başına imkansız kahvekeyfiTheMyth_ demiş ki:İsterseniz gelin eve buyur edeyim görün nasıl yapıyorum msn adresimi vereyim camla yanımda kimse olmadığımı görün istediğiniz herşeyi yapayım ama solo takılıyoruminanmıonz mu Sad
örenmek için elimden tutan olmadı !!! Crying or Very sadnuk3r_tr demiş ki:tek farkeden ben değilmişim popcornPennywise demiş ki:zaten yaparken yanında yardım alıyorsun demiyorum ama zamanında birileri sana bişeyler anlatmış yoksa kendi başına imkansız kahvekeyfiTheMyth_ demiş ki:İsterseniz gelin eve buyur edeyim görün nasıl yapıyorum msn adresimi vereyim camla yanımda kimse olmadığımı görün istediğiniz herşeyi yapayım ama solo takılıyoruminanmıonz mu Sad
herşey güzeL hoşta biraz sade ve efct yok efctlere daha çok çaLış ben kaç gündür efect uraşıom meseLa extraokkAnkaraLee. demiş ki:1 tane daha![]()
-Resim Silinmiş.
alıntı bence ...sy_ati demiş ki:resimlerim nasıl yorum yapan olmıcak mı