bende poseidondayım yeni actım carı asıl carı soydlar
nicK:SHeY_TaN_TR
nicK:SHeY_TaN_TR
![]() |
Daytt hiç bir yere gidemessin loocrazy demiş ki:Bende DeathFire Her Türlü Elimden Gelen Yardımı Edebilirim Hunterim Kervan Çektirmeyi SeverimGuildinizede Gelmek isteridim ama SuperNova dayım ve arkadaşlarımdan memnunum
![]()
boyacilik var heralde sende biraz eheheElazigLee demiş ki:büyük ihtimalle Alisin sen :)
biz güçlü guild olacağız küçük oynamam ben oasisten bilmen gerekliydi bunu Aliiiiiiiiii :)
süpernova guildi union almıyormus baksen :) ben onların master larına bi fırca atayım da uniona girelim :)
bir yas muhabbetidir gidiyo forumlarda zaten..yok akil yasi zeka yasi vs vs..ElazigLee demiş ki:boyacılık var evet altın sarısıdır silahlarım....
ama boyacılıktan kastın yalakalıksa 13 yaşında birine yalakalığı bırak,kim olursa olsun lafımı esirgemem
lolUn4 demiş ki:bir yas muhabbetidir gidiyo forumlarda zaten..yok akil yasi zeka yasi vs vs..ElazigLee demiş ki:boyacılık var evet altın sarısıdır silahlarım....
ama boyacılıktan kastın yalakalıksa 13 yaşında birine yalakalığı bırak,kim olursa olsun lafımı esirgemem
supernova nin masterina bi firca atiyim demissin..fircayi boyacilar attigi icin espri mahiyetinde lafta bana geldigi icin birsey yaziyim dedim..
neyse bir dahakine anlasilacak sekilde dipnot olarak aciklama yaparim..
Un4 demiş ki:sen saka yaptin, ben saka yaptim..sen ciddiye aldin :)
ciddiye alcaksan niye latife yapiyosunki :)
np extraokkElazigLee demiş ki:Un4 demiş ki:sen saka yaptin, ben saka yaptim..sen ciddiye aldin :)
ciddiye alcaksan niye latife yapiyosunki :)![]()
ciddiye almadım ben ciddiyim zaten![]()
iyi duyuramamısınElazigLee demiş ki:yaw bunu duyuru yaptık ben zor buldum yahu adamlar nasıl görsünler Shocked