buyuk fedakarlıklarla herkez spsini verdi guild için arkadaşları için ve siz hala bole bi dostluğun oldu guilde ilgi göstermiyorsunuz
![]() |
neler kaybettiklerini bilmiyorlar...renklibere demiş ki:buyuk fedakarlıklarla herkez spsini verdi guild için arkadaşları için ve siz hala bole bi dostluğun oldu guilde ilgi göstermiyorsunuz
sen suan diğer mod arkadasların bildiklerini bilsen benim basımdan neler gectiğini bir bilsen ve benim yerimde olsan o adamı 15yaptığına şükrederdin...grandflash demiş ki:ya tweety nıe hıc kasmıosn sen 15te kaldın:)) ronınde ole
bozo_tan demiş ki:bende geldim ama beni umursayan yok... :?!!! KtWo
kim bozdu moralini giidip dövelilm Evil or Very Mad extrabeerTWEETY demiş ki:Moralim bozuk ama geldim Sad oyunada geliyomm Confused Cool![]()
otobüs bileti satıcısı ayırrtığım bileti baskasına satmışş bende kafasına su şisesi fırlattım o ayrı mesele Evil or Very Madbozo_tan demiş ki:kim bozdu moralini giidip dövelilm Evil or Very Mad extrabeerTWEETY demiş ki:Moralim bozuk ama geldim Sad oyunada geliyomm Confused Cool![]()
az bıle yapmısınTWEETY demiş ki:otobüs bileti satıcısı ayırrtığım bileti baskasına satmışş bende kafasına su şisesi fırlattım o ayrı mesele Evil or Very Madbozo_tan demiş ki:kim bozdu moralini giidip dövelilm Evil or Very Mad extrabeerTWEETY demiş ki:Moralim bozuk ama geldim Sad oyunada geliyomm Confused Cool![]()
güldüğüm laf sadece budurElazigLee demiş ki:Evet arkadaşlar ErgenekoN
hedefimiz poseidon gibi küfürbaz bi server ı yola getirmektir