![]() |
Birsey olmaz merak etme, Ates olsalar kendilerini bile yakamayacak kadar aciz ve korkak köpekler bunlar..losemaniak demiş ki:yorum yok türkiye babalarda onu diyim
istersen editleyebilirsin ben icimden gelenleri kustum...hic bir kufur goremiyorum sadece köpek dedim..hatta az dedim o hayvana ayip etmis olurum..bunlara daha neler demek lazimda iste yeri burasi degil..TheMyth_ demiş ki:küfürlere sansür uygularmısın Exclamation yoksa editlemek zorunda kalacağım...
_ErKo_ demiş ki:Edited By TheMyth_
Küfür felan yok sadece köpek dedim..aslinda gercekten kufur etmeliydimn bunlara.. köpek evcil ve cok iyi bir hayvandir hayvan ismi ne zaman kufur oldu ?BaD_BoY demiş ki:bu sitede kufur yasaktır ister paylaşım olarak olsun isterse kullanıcı olarak olsun
sen kinini içine at bence burası yeri degil
son olarak küfürlü her konu editlenir Exclamation
buda cok komik..o resim kufur iceriyormus..!!TheMyth_ demiş ki:o resim aynı anda küfür de içeriyordu neden editlediğimi de yazdım ayrıca Exclamation
Linklerle konuş arkadaşım. Her koyun kendi bacağından asılır._ErKo_ demiş ki:buda cok komik..o resim kufur iceriyormus..!!TheMyth_ demiş ki:o resim aynı anda küfür de içeriyordu neden editlediğimi de yazdım ayrıca Exclamation
siteyi gez bakalim yüzlerce kufur iceren resim goreceksinsitedeki tum kufur iceren resimler editlensin ozaman