evt yaw şans yok bizde bazen yazıyo bazen yazmıyo yakalandık zuaha :mrgreen:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
mükemmel avatarını sakın değiştirme hacım sana cidden palyanço mükemmel yakışıyor özdeşleşti seninle benim gözümde ilk gün ki gibi bilirim palyanço avatar ve imzalarını muhteşemlerdi bu da çok tatlı olmuş hoş biraz theatral ama kusursuz Cool

O palyaçço imzasını ben yapmıştım Pennycime sonra onada örettim ps yi Razz (en azından imza avar istek derdinden kurtuldum Razz)

sende duruyormu o imzam?ben format atınca gitti,duruyorsa upload et özledim yaw süper bir imzaydı sabahın 5inde msnde yapmıştın muahahah

müzene bi imza daha eklemek istersen banada bir imza yapabilirmisin font Gs_Hurricane karakterler sana kalmıs =) sarı kırmızız siyah ana renkler =) tesekkur ederim simdiden

yaw hacım benim şuanki imzamıda sen yapmıştın hatırlamıyon mu niye benim imzamı müzeye koymadın beni beğenmiyormusun :lolmuch: :lolmuch: :mrgreen:

ha bi de hacım bunu 2-3 aydır kullanıyom :lol: bana bi imza ve avatar yaparmısın sana zahmet Wink

bu arada müze süper olmuş müthiş resimler valla tebrikler başarılarının devamını bekliyoruz extrabeer extraokk

hyr kullanamassın onların her biri özel olarak yapıldı sende isteğini yazarsın sana da yapılır kahvekeyfi

Kim yapiyosa helal olsun ps de uzman olduklari belli :lol: bidenede bana yapsaniza karizma bisey ben anlamamda Razz

Yukarı Alt