İyi ki en başta ben atmışım bana yaptı sağolsun Penny abi 

Terbiyeli Ol Evil or Very Madsarsak1900 demiş ki:wow mhp miş bi tane it koy yeter hada kolay anlaşılırsın lolmuammer66 demiş ki:BENCE İMZALAR BELLİ MESAJ SAYISINA GÖRE BELİRLENSİN HA BU ARADA PANNY SANA ZAHMET MHP İLE ALAKALI BANA GÜZEL BİR İMZA YAPABİLİRMİSİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EEE NEDE OLSA BU SİTEDE ESKİYİZextraokk
Terbiyeli Ol Evil or Very Mad [/quote]sarsak1900 demiş ki:wow mhp miş bi tane it koy yeter hada kolay anlaşılırsın lolmuammer66 demiş ki:BENCE İMZALAR BELLİ MESAJ SAYISINA GÖRE BELİRLENSİN HA BU ARADA PANNY SANA ZAHMET MHP İLE ALAKALI BANA GÜZEL BİR İMZA YAPABİLİRMİSİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EEE NEDE OLSA BU SİTEDE ESKİYİZextraokk
lolmusun yaaa penny yapmıyo artık imzaaaaajdafalaklar demiş ki:penny bana imza yap şimdiden bekliourm extraokk
it ler terbiyeyide mi biliyomuş wayy[/quote]Lord_Rings demiş ki:Terbiyeli Ol Evil or Very Madsarsak1900 demiş ki:wow mhp miş bi tane it koy yeter hada kolay anlaşılırsın lolmuammer66 demiş ki:BENCE İMZALAR BELLİ MESAJ SAYISINA GÖRE BELİRLENSİN HA BU ARADA PANNY SANA ZAHMET MHP İLE ALAKALI BANA GÜZEL BİR İMZA YAPABİLİRMİSİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EEE NEDE OLSA BU SİTEDE ESKİYİZextraokk
Derdin ne senin adam gibi takıl burda takılcaksan.Eski takıldığım forumda rahatsız eden bir adam vardı adamın ip sini polise verdiler polis evini buldu ve adamı mahkemeye verdiler.Adam yalvardı yakardı vazgeçirdi mahkemeden ayağını denk al derim...sarsak demiş ki:yeni üyelik alamıyom mo sanki lol isterse ip ban atsın modem e res atar yine girerrim lol sinizr etmeyin siteyi bok ederim
bak kardeş beni dinden imandan çıkarma yemin ederimki gelir oraya agzını burnunu kırarım[/quote]sarsak demiş ki:yeni üyelik alamıyom mo sanki lol isterse ip ban atsın modem e res atar yine girerrim lol sinizr etmeyin siteyi bok ederim