Penny bana imza yap tanımıyorum ama :lol: imza yapınca iyi bi insan olduğuna kanaat getirecem :mrgreen:

sarsak1900 demiş ki:
bana da yap
- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.
emrin olur paşam hemen yapıyorum,bukadar afedersin ''ayı'' olmayın yaw biraz kibar olun kibar hiçmi görgü kuralı öğrenmedin sağdan soldan?hadi hiçbişey bilmiyosun görgü konusunda bari ''pls'' yazar insan sro da ''aga 10k pls'' diye dolaşırken kullanmışsındır hiç yoktan bikaç kere Wink

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
jigsaw a bende bi imza yaptım ama biraz geç oldu galiba,baya sabırsızsın cem :lol: hangisi içine sinerse onu kullan :lol:
- Resim Silinmiş.

penny eline sağlık süper imzalar benim imzamıda sen yapmıştın :lolmuch:

boş vakit bulursan banada bi imza yapabilirmisin
Rolling Eyes perde

Pennywise demiş ki:
jigsaw a bende bi imza yaptım ama biraz geç oldu galiba,baya sabırsızsın cem :lol: hangisi içine sinerse onu kullan :lol:
- Resim Silinmiş.
PENNYWİSE abi sn benim izmayı beğenmedin yeni yapcaktında boşwer ypma yauw :mrgreen: :lolmuch:

Jigsaw

Aileden
Pennywise demiş ki:
- Resim Silinmiş.
Olm anlatamıyor muyum minnacık bu yahu. :lol: Büyük pls plsss. Senin yaptığını kullanacam tabii de BIGGER, LONGER anladın sen onu.. :lolmuch:

Jigsaw demiş ki:
Pennywise demiş ki:
- Resim Silinmiş.
Olm anlatamıyor muyum minnacık bu yahu. :lol: Büyük pls plsss. Senin yaptığını kullanacam tabii de BIGGER, LONGER anladın sen onu.. :lolmuch:
Cem imzamı ne zaman yapıon :mrgreen: hmm Senin imzayı gördükden sonra senden imza istememek mümkün deil Razz :mrgreen: Cool and Big extrabeer :mrgreen:

bannedddd

Buralıyım
Jigsaw demiş ki:
Beğenen 4 kişiden birisin. Confused
Cem eski imzan sitedeki en iyi imza idi belki de şimdi buna geçince millet beğenmiyor bu cok doğal. Bence eskisini kullan. :lol: Razz

Yukarı Alt