hahaha küçük emrah gibi konuşmusun dayımehmet125 demiş ki:Penny bana imza yap tanımıyorum amaimza yapınca iyi bi insan olduğuna kanaat getirecem
![]()
emrin olur paşam hemen yapıyorum,bukadar afedersin ''ayı'' olmayın yaw biraz kibar olun kibar hiçmi görgü kuralı öğrenmedin sağdan soldan?hadi hiçbişey bilmiyosun görgü konusunda bari ''pls'' yazar insan sro da ''aga 10k pls'' diye dolaşırken kullanmışsındır hiç yoktan bikaç kere Winksarsak1900 demiş ki:bana da yap
- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.
PENNYWİSE abi sn benim izmayı beğenmedin yeni yapcaktında boşwer ypma yauwPennywise demiş ki:jigsaw a bende bi imza yaptım ama biraz geç oldu galiba,baya sabırsızsın cemhangisi içine sinerse onu kullan
![]()
- Resim Silinmiş.
Olm anlatamıyor muyum minnacık bu yahu.Pennywise demiş ki:jigsaw a bende bi imza yaptım ama biraz geç oldu galiba,baya sabırsızsın cemhangisi içine sinerse onu kullan
![]()
- Resim Silinmiş.
Cem imzamı ne zaman yapıonJigsaw demiş ki:Olm anlatamıyor muyum minnacık bu yahu.Pennywise demiş ki:jigsaw a bende bi imza yaptım ama biraz geç oldu galiba,baya sabırsızsın cemhangisi içine sinerse onu kullan
![]()
- Resim Silinmiş.Büyük pls plsss. Senin yaptığını kullanacam tabii de BIGGER, LONGER anladın sen onu..
![]()
bende 5 okan abi bide jigsaw bize imza yap kampanyası die bi başlık açJigsaw demiş ki:Beğenen 4 kişiden birisin. Confused
Cem eski imzan sitedeki en iyi imza idi belki de şimdi buna geçince millet beğenmiyor bu cok doğal. Bence eskisini kullan.Jigsaw demiş ki:Beğenen 4 kişiden birisin. Confused