paypalım yok ama siteye destek için arada google reklamlarına tıklıyorum maksat destek olsun 

reklam görsellerini kim hazırlıyo sanıyon,bukadar reklam kimin sayesinde alındı?tabiki benim süper mega muhteşem reklam görsellerim sayesinde,yollanan kişinin beynini ele geçirip hipnotize ettikten sonra reklam vermeye zorlayan görsellerim varColin demiş ki:hehehe bende 3000$ maksat sitemiz kalkınsın
bişey sorcam bu para ne için ? fakirlere yardım ? sitedeki reklamlardan alınan para yetmedimi? yetmediyse koy reklam dha burdan para cıkmaz ? bu sorulara cevap verrmisiniz? ay bunu forum oyunlarında soruya soruyla cevap vermeyemi yazsaydım? daha iyi bir domain için haydi memberlar elele campanyasu yapak ? herkesden 1yetale çıksa yeter? jigsaw zenginsin at elini cebine? penny sende boş durma,? paypalım yok benim x)
LeaDeR_ demiş ki:valla benim ne credi cartım var nede pay palda hesabım o yüzden bi yardımda bulanımıcam :?
ozaman google reklamlarına tıklayın günde 3-5 tanesine tıklasanız yeterli olacaktırfuem1907 demiş ki:LeaDeR_ demiş ki:valla benim ne credi cartım var nede pay palda hesabım o yüzden bi yardımda bulanımıcam :?
bnde :S
ayy ne mütevazisinPennywise demiş ki:reklam görsellerini kim hazırlıyo sanıyon,bukadar reklam kimin sayesinde alındı?tabiki benim süper mega muhteşem reklam görsellerim sayesinde,yollanan kişinin beynini ele geçirip hipnotize ettikten sonra reklam vermeye zorlayan görsellerim varColin demiş ki:hehehe bende 3000$ maksat sitemiz kalkınsın
bişey sorcam bu para ne için ? fakirlere yardım ? sitedeki reklamlardan alınan para yetmedimi? yetmediyse koy reklam dha burdan para cıkmaz ? bu sorulara cevap verrmisiniz? ay bunu forum oyunlarında soruya soruyla cevap vermeyemi yazsaydım? daha iyi bir domain için haydi memberlar elele campanyasu yapak ? herkesden 1yetale çıksa yeter? jigsaw zenginsin at elini cebine? penny sende boş durma,? paypalım yok benim x)![]()
Yardımı olacaksa bütün gün tıklarız sorun değilBlackLighT demiş ki:ozaman google reklamlarına tıklayın günde 3-5 tanesine tıklasanız yeterli olacaktırfuem1907 demiş ki:LeaDeR_ demiş ki:valla benim ne credi cartım var nede pay palda hesabım o yüzden bi yardımda bulanımıcam :?
bnde :S![]()
archer demiş ki:batuknight demiş ki:Titus Pullo demiş ki:Hayde Beyler pamuk eller cebe. Gönlünüzden ne koparsa yapın birşeyler (:
aynenLeaDeR_ demiş ki:valla benim ne credi cartım var nede pay palda hesabım o yüzden bi yardımda bulanımıcam :?
LeaDeR_ demiş ki:valla benim ne credi cartım var nede pay palda hesabım o yüzden bi yardımda bulanımıcam :?
6 k acc nasıl online tutuluyor sanıyorsun ? Bu paranın fakirlerle ne gibi bir alakası var ? Reklamların para için orda olduklarını da kim söyledi ? daha iyi bir domain nasıl oluyor :| domainimiz belliColin demiş ki:hehehe bende 3000$ maksat sitemiz kalkınsın
bişey sorcam bu para ne için ? fakirlere yardım ? sitedeki reklamlardan alınan para yetmedimi? yetmediyse koy reklam dha burdan para cıkmaz ? bu sorulara cevap verrmisiniz? ay bunu forum oyunlarında soruya soruyla cevap vermeyemi yazsaydım? daha iyi bir domain için haydi memberlar elele campanyasu yapak ? herkesden 1yetale çıksa yeter? jigsaw zenginsin at elini cebine? penny sende boş durma,? paypalım yok benim x)
Ben bi aliyimde kredi kartıTiN3RCi demiş ki:credi kartım ve paypal hesabım olsaydı yapabildiğim kadar yardım yapardım ama daha yaşımız tutmuyo![]()
ezdiniz hepiniz beElazigLee demiş ki:6 k acc nasıl online tutuluyor sanıyorsun ? Bu paranın fakirlerle ne gibi bir alakası var ? Reklamların para için orda olduklarını da kim söyledi ? daha iyi bir domain nasıl oluyor :| domainimiz belliColin demiş ki:hehehe bende 3000$ maksat sitemiz kalkınsın
bişey sorcam bu para ne için ? fakirlere yardım ? sitedeki reklamlardan alınan para yetmedimi? yetmediyse koy reklam dha burdan para cıkmaz ? bu sorulara cevap verrmisiniz? ay bunu forum oyunlarında soruya soruyla cevap vermeyemi yazsaydım? daha iyi bir domain için haydi memberlar elele campanyasu yapak ? herkesden 1yetale çıksa yeter? jigsaw zenginsin at elini cebine? penny sende boş durma,? paypalım yok benim x)herkez para verse jiggy vermes
![]()
arkadaşlar paypalım yok yaşım tutmuyo cüzdan evde kalmış felan demenize gerek yok.Biz sizi zorunlu tutmuyoruz yada para para yatırmayana bulaşık felanda yıkatmıyoruz![]()