paypalım yok ama siteye destek için arada google reklamlarına tıklıyorum maksat destek olsun 

![]() |
reklam görsellerini kim hazırlıyo sanıyon,bukadar reklam kimin sayesinde alındı?tabiki benim süper mega muhteşem reklam görsellerim sayesinde,yollanan kişinin beynini ele geçirip hipnotize ettikten sonra reklam vermeye zorlayan görsellerim varColin demiş ki:hehehe bende 3000$ maksat sitemiz kalkınsın
bişey sorcam bu para ne için ? fakirlere yardım ? sitedeki reklamlardan alınan para yetmedimi? yetmediyse koy reklam dha burdan para cıkmaz ? bu sorulara cevap verrmisiniz? ay bunu forum oyunlarında soruya soruyla cevap vermeyemi yazsaydım? daha iyi bir domain için haydi memberlar elele campanyasu yapak ? herkesden 1yetale çıksa yeter? jigsaw zenginsin at elini cebine? penny sende boş durma,? paypalım yok benim x)
LeaDeR_ demiş ki:valla benim ne credi cartım var nede pay palda hesabım o yüzden bi yardımda bulanımıcam :?
ozaman google reklamlarına tıklayın günde 3-5 tanesine tıklasanız yeterli olacaktırfuem1907 demiş ki:LeaDeR_ demiş ki:valla benim ne credi cartım var nede pay palda hesabım o yüzden bi yardımda bulanımıcam :?
bnde :S
ayy ne mütevazisinPennywise demiş ki:reklam görsellerini kim hazırlıyo sanıyon,bukadar reklam kimin sayesinde alındı?tabiki benim süper mega muhteşem reklam görsellerim sayesinde,yollanan kişinin beynini ele geçirip hipnotize ettikten sonra reklam vermeye zorlayan görsellerim varColin demiş ki:hehehe bende 3000$ maksat sitemiz kalkınsın
bişey sorcam bu para ne için ? fakirlere yardım ? sitedeki reklamlardan alınan para yetmedimi? yetmediyse koy reklam dha burdan para cıkmaz ? bu sorulara cevap verrmisiniz? ay bunu forum oyunlarında soruya soruyla cevap vermeyemi yazsaydım? daha iyi bir domain için haydi memberlar elele campanyasu yapak ? herkesden 1yetale çıksa yeter? jigsaw zenginsin at elini cebine? penny sende boş durma,? paypalım yok benim x)![]()
Yardımı olacaksa bütün gün tıklarız sorun değilBlackLighT demiş ki:ozaman google reklamlarına tıklayın günde 3-5 tanesine tıklasanız yeterli olacaktırfuem1907 demiş ki:LeaDeR_ demiş ki:valla benim ne credi cartım var nede pay palda hesabım o yüzden bi yardımda bulanımıcam :?
bnde :S![]()
archer demiş ki:batuknight demiş ki:Titus Pullo demiş ki:Hayde Beyler pamuk eller cebe. Gönlünüzden ne koparsa yapın birşeyler (:
aynenLeaDeR_ demiş ki:valla benim ne credi cartım var nede pay palda hesabım o yüzden bi yardımda bulanımıcam :?
LeaDeR_ demiş ki:valla benim ne credi cartım var nede pay palda hesabım o yüzden bi yardımda bulanımıcam :?
6 k acc nasıl online tutuluyor sanıyorsun ? Bu paranın fakirlerle ne gibi bir alakası var ? Reklamların para için orda olduklarını da kim söyledi ? daha iyi bir domain nasıl oluyor :| domainimiz belliColin demiş ki:hehehe bende 3000$ maksat sitemiz kalkınsın
bişey sorcam bu para ne için ? fakirlere yardım ? sitedeki reklamlardan alınan para yetmedimi? yetmediyse koy reklam dha burdan para cıkmaz ? bu sorulara cevap verrmisiniz? ay bunu forum oyunlarında soruya soruyla cevap vermeyemi yazsaydım? daha iyi bir domain için haydi memberlar elele campanyasu yapak ? herkesden 1yetale çıksa yeter? jigsaw zenginsin at elini cebine? penny sende boş durma,? paypalım yok benim x)
Ben bi aliyimde kredi kartıTiN3RCi demiş ki:credi kartım ve paypal hesabım olsaydı yapabildiğim kadar yardım yapardım ama daha yaşımız tutmuyo![]()
ezdiniz hepiniz beElazigLee demiş ki:6 k acc nasıl online tutuluyor sanıyorsun ? Bu paranın fakirlerle ne gibi bir alakası var ? Reklamların para için orda olduklarını da kim söyledi ? daha iyi bir domain nasıl oluyor :| domainimiz belliColin demiş ki:hehehe bende 3000$ maksat sitemiz kalkınsın
bişey sorcam bu para ne için ? fakirlere yardım ? sitedeki reklamlardan alınan para yetmedimi? yetmediyse koy reklam dha burdan para cıkmaz ? bu sorulara cevap verrmisiniz? ay bunu forum oyunlarında soruya soruyla cevap vermeyemi yazsaydım? daha iyi bir domain için haydi memberlar elele campanyasu yapak ? herkesden 1yetale çıksa yeter? jigsaw zenginsin at elini cebine? penny sende boş durma,? paypalım yok benim x)herkez para verse jiggy vermes
![]()
arkadaşlar paypalım yok yaşım tutmuyo cüzdan evde kalmış felan demenize gerek yok.Biz sizi zorunlu tutmuyoruz yada para para yatırmayana bulaşık felanda yıkatmıyoruz![]()