- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
/Link güncellenmiştir artık multiplayer çalışıyor ve bir çok DLC beraberinde ekli.
Lan olarak oynamayazsın , crime.net 'e girip birbirinizi bulmanız lazım ama oda biraz zor. Ücretli aldığınızda steam'den aktifleştirip oynayabilirsiniz beraber. 4 pack olarak satıyorlar 40 lira falandı sanırım. Kişi başı 10 lira pek koymaz. Enpara 20 lira...CezaAlp demiş ki:Haftaya kuzenler gelecek , gece oyun oynamayı düşünüyoruz , oyun güzelmidir birde LANdan kurup oynayabilirmiyiz?
Şu an en son sürüm 1.23.2 olarak gözüküyor , konuda da bu sürüm mevcut. Multiplayer crack linki konuda Payday 2 yazılı yere tıklayınca açılmakta ama buraya tekrar kopyalayayım ;cihats6 demiş ki:ben baska bi siteden tek tek 1 2 3 4 5 6 7 . . . . update 15e kdr yapdım sonra mp crack yapdım crime.nete girince 4kisi online falan diyor herkezdei mp sorunu war yani sizin mp crack linkini bulamıyorm bide bi yerden daha bisi indirdim bana senin versiyhonun 1.0.47 falan lastet versiyon 1.23.5 gibi bisi diyordu 25gb yükleme yapıcakdı yapmadım versiyondan dolayı mı mp oynıyamıyorm yada mp crackden mi ? multiplayer crack kendi capında ayrı bi server mi oluyor yoksa orjinal gibi steamdan oynıyabiliyr muyuz multiplayer crack saglam bi tane verir misin
Yönetici olarak çalıştırmayı denedin mi ? Bunun yanı sıra crack serverları zaman zaman kapanabiliyor.cihats6 demiş ki:evet sonra PAYDAY.2.Online.Client.V3 bunu kurdm iste mp crakclerin hepsi sorunlu kimse birbirini göremiyor ama bunda görüyorlar galiba ama bunada ben giremiyorummm
Oyun son sürüm değilse en baştan indirmeniz gerekiyor , crackli olanlarda teker teker indiremezsiniz.sikortel demiş ki:bende oyun var zaten arkadaşlar ama hangi pakette olduğunu veya hangi paketleri indirmem gerektiğini nerden öğrenebilirim yardımcı olursanız sevinirim
kurulum yazmakta. Steamapp'a kurulum yapmaba gerek yok , direk kurman yeterli.mediaalp demiş ki:kardeş kimse kurulum hakkında bişey söylememiş. Multiplayer crack ararken bazı sitelerde steamapp a kurun diyor oyunu bizde mi öyle yapacağız yoksa bu farklı mı? bi yardımcı olsan gözünü sevdiğim?
Solution!: I found the problem and was able to fix it! If you have a videocard that is not with Nvidia(such as ATI/AMD) then you need the Nvidia PhysX driver 9.09.0408 , rather than the 9.10.0513 provided by Overkill.lnTerpoL demiş ki:@Kemalist uğur başkan bu siyah ekran açılıp 2-3 saniye sonra kapanıyor bunu nasıl hallederim ?