admin ben herşeyi yaptım crime net e giriyorum bana kendim kuarbileceğim oyunları gösteriyo zaten onalara kimse girmiyor başkalırının kurduklarını görmeiyorum

yardımcı olursanız sevinirim

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kemalist demiş ki:

Oyun multiplayer oynanınca müthiş zevkli bir hale geliyor.Gelen varsa akşamları oynayabiliriz :thumbsup:

Nasıl Yüklenir ?

- Resim Silinmiş.

İlk önce Payday 2 dosyamızı indiriyoruz. Bu oyunun dosyasıdır.Oyunun dosyasını torrentle indirin ve yükleyin.Bu oyunla beraber gelen bütün patchleri beraberinde içermektedir.

• PAYDAY 2 Official Soundtrack

• PAYDAY 2: A Merry Payday Christmas Soundtrack

• PAYDAY 2: Armored Transpor

• PAYDAY 2: Gage Weapon Pack #01

• PAYDAY 2: Gage Weapon Pack #02

• PAYDAY 2: Gage Sniper Pack

• PAYDAY 2: Gage Mod Courier

Oyunu indirip yükledikten sonra yeni sürümde başka patch çıkmış mı diye kontrol ediyoruz, eğer başka patch yok ise oyuna direk girip oynayabilrisiniz , eğer patch var ise onları yüklemeniz gerekmekte.

İyi oyunlar. :!!&%&!

En son sürüme güncellenmiştir , tekrar multiplayer oynayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Oyunun cracki olan son versiyonu bu , cracksiz olana bir çok güncelleme geldi ama crackli serverlar ve cracksiz serverlar farklı olduğu için sorun yaşanmaz diye düşünüyorum.

@Mop

Düzelttim hacım linki sağolasın.

Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kemalist demiş ki:
Bu mesaj eroden rumuzlu uyeden alinti yapildi
eroden demiş ki:
an itibariyle mp yine patladı.
Şu an için yeni bir güncelleme yok eğer olursa güncellerim.

Aynen hocam payday2 mp'si dünden beri patlak. Tahmininizce ne zaman çıkar ? Orjin oyunda herhangi bir güncelleme yada patch olmamış cocuklardan öğrendim

arkadaşlar birşey sorucam payday 1 de oluyormuş. Ben payday2 oynuyordum multi steam üzerinden. Acaba bu oyundaki save dosyası , orjin oyunda calısır mı bir bilginiz var mı ?

Ya kardeş multiplayer oynamayı çok istedim kurdum indirdim Steamda var steamı açıp oyuna giriyorum ilk başta istedi benden sonra CRIME.NET'e multiplayer oynamak için giriyorum başkalarının heistleri gözükmüyo filterleri kurcaladım olmadı sadece oda kurabiliceğim heistler var onlarıda yapmıyo oda kuramıyorum ne yapacağım?

Arkadaşlar oyunu indirdim fakat crime net. e girince multiplayer oynayamıyor , oda kuramıyorum sebebi nedir ?

Bu mesaj LAZ7 rumuzlu uyeden alinti yapildi
LAZ7 demiş ki:
Arkadaşlar oyunu indirdim fakat crime net. e girince multiplayer oynayamıyor , oda kuramıyorum sebebi nedir ?
Aynı sorun kardeş :(

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Yardım edilecek bir şey yok ki , sunucuları kapattı crackleyen kişiler açarlarsa tekrar oynanabilir durumu gelecek , açmazlarsa yapacak bir şey yok.

Yukarı Alt