Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
_AvRiL_ demiş ki:paintle yapmaya hinç gerenk yoktu kine gelsinler esk adalara gece bir resim cekip gitseler bundan daha hoş ve daha az zahmetli hehe
COk haklısın Foto Cekselerdi Degilmi Harikasın Avrilhadi ya
_AvRiL_ yaz:
paintle yapmaya hinç gerenk yoktu kine gelsinler esk adalara gece bir resim cekip gitseler bundan daha hoş ve daha az zahmetli hehe
sadistim ben birilerinin ölümünü görmeden duramıyorum_AvRiL_ demiş ki:arkadaslar pennywise biraz sadisttir kusuruna bakmayın ^^adamla ne alıp veremedigin var batucumaha sana soru işareti Question
ehueuheuehuPennywise demiş ki:bu resimi bitirip kaydettikten sonra adamı hackleyip bilgisayarına bi format çekecenkendi kafasına sıkar kesin
![]()
puahhahaa adamı çıldırtmak mı amacın ne güzel baba kasmış paint ile yapmış yahu ben bunu tangalara iğne iplik ile işlerim.comPennywise demiş ki:bu resimi bitirip kaydettikten sonra adamı hackleyip bilgisayarına bi format çekecenkendi kafasına sıkar kesin
![]()
Benim 9 sayfa word yazısı crash olmuştu bi kere Allah belamı versin.sharky demiş ki:500 saatle yapılmadı bu 250 saatte nobetlese 3 ıtalyan bunu yaptı hatta ılk 15 cın gununde yanlıslıkla paınt dosyasını kaydetmemısler bastan basladırlar sonra gerıye kala 235 saatte yaptılar manyak bısey
Jigsaw demiş ki:Benim 9 sayfa word yazısı crash olmuştu bi kere Allah belamı versin.sharky demiş ki:500 saatle yapılmadı bu 250 saatte nobetlese 3 ıtalyan bunu yaptı hatta ılk 15 cın gununde yanlıslıkla paınt dosyasını kaydetmemısler bastan basladırlar sonra gerıye kala 235 saatte yaptılar manyak bıseySürekli Ctrl + S yapmayı ordan öğrendim.
Zaten efekt değil. Pixel pixel uğraşılarak yapılıyor. Sonra resim 2 kat küçültülüyor ve kaliteli oluyor.evilcemre demiş ki:Jigsaw demiş ki:Benim 9 sayfa word yazısı crash olmuştu bi kere Allah belamı versin.sharky demiş ki:500 saatle yapılmadı bu 250 saatte nobetlese 3 ıtalyan bunu yaptı hatta ılk 15 cın gununde yanlıslıkla paınt dosyasını kaydetmemısler bastan basladırlar sonra gerıye kala 235 saatte yaptılar manyak bıseySürekli Ctrl + S yapmayı ordan öğrendim.
bence bu paint olamz desem Rolling Eyes çnükü paintte böle efekt vermek için bişi yokki yada bn görmedim
![]()