The_DifferenT demiş ki:
AOE 3 oynarken aldıüım 2 hata ark bana gore rardan kaynaklanıyo ama bi sizede sorayım
bu aor 3 skirmish oynarken verilen hata
- Resim Silinmiş.
buda aoe 3 champian oynarken verdiği hata
- Resim Silinmiş.

Umarım sorunu kesin bilen birisi çıkar
Up :roll:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

tan

rank8
Arkadaşlar PES2008 Kurdum şu hatayı Veriyo Sebebini Ögrenebilirmiyim ?

{Pro Evolution Soccer 2008 is not installed ] Hata bu Arkadaşlar

tan

rank8
The_DifferenT demiş ki:
tan demiş ki:

hatya gore kuramamışsın sanırım bi yerde yalnış yaptın bence tekrar kur
3 CD var 1 ve 2. de sadece Setup var 3. CD setup + Direct diye bi Dosya var Sanırım o Direct Bişeyi Yanlış Yaptım hiç Ellemedim Aslındada Direc Dosyasının içinde rar. Dosyaları var isimleride Hep Aylar Onu Anlamadım Bilen biri varsa Sölersede Memnun Olurum ?!!!!!!!

tan demiş ki:
The_DifferenT demiş ki:
tan demiş ki:

hatya gore kuramamışsın sanırım bi yerde yalnış yaptın bence tekrar kur
3 CD var 1 ve 2. de sadece Setup var 3. CD setup + Direct diye bi Dosya var Sanırım o Direct Bişeyi Yanlış Yaptım hiç Ellemedim Aslındada Direc Dosyasının içinde rar. Dosyaları var isimleride Hep Aylar Onu Anlamadım Bilen biri varsa Sölersede Memnun Olurum ?!!!!!!!
Benim bu konuda bilgim yok malesef ben pc ye futbol oyunu sokman :twisted: :twisted:

cok acil bu hatayının çözümünü bilen birisi varsa yazabilir mi :?: :?: :?:
- Resim Silinmiş.

Mrb hitman ile ilgili bir sorunum vardı forumda bi arakdaş hitman tüm seriler die konu açmışdı ordan blood moneyi indirdim kurdum ama oyuna girerken try this wersion we buy this wersion die 2 seçenek çıkıyo we try this wersiyonun hemen altında 60 mnutes yazıyo full deil yane bana seriali lasım bu işlerle uraşan biri warsa bi bakabilirmi?
saolun sımdıden

Jigsaw

Aileden
Xx_X_xX demiş ki:
Mrb hitman ile ilgili bir sorunum vardı forumda bi arakdaş hitman tüm seriler die konu açmışdı ordan blood moneyi indirdim kurdum ama oyuna girerken try this wersion we buy this wersion die 2 seçenek çıkıyo we try this wersiyonun hemen altında 60 mnutes yazıyo full deil yane bana seriali lasım bu işlerle uraşan biri warsa bi bakabilirmi?
saolun sımdıden
MSN adresimi bıraktım PM ile. Bir cracke ihtiyacın var o da bende. :P

SonSAHNE

Bilgiliyim
wolke demiş ki:
Play Command & Conquer 3 Tiberium Wars oyununu oynarken bir hata alıyorum arkadaşlar ılk defa ss koyuyorum yapamadıysam kusuruma bakmayınız...
http://img46.imageshack.us/img46/7245/hataej6.png

DirectX programında bir sorun var. En güncel direct x i bulup kur sorun kalmayacaktır. en uygunu direct x 9 olarak düşünüyorum.

The_DifferenT demiş ki:
AOE 3 oynarken aldıüım 2 hata ark bana gore rardan kaynaklanıyo ama bi sizede sorayım
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Oyunu kurarken bir kaç dosyanın çıkarılışında hata oluşmuş olmalı. bu eksik dosyalar yüzünden bu uyarıları alıyorsun. Oyunu tekrar kurmayı dene eğer kurulumda hata almazsan sorun düzelmiş demektir tabi setup hasarlı değilse.

tan demiş ki:

Oyunu setup dan kur no cd crack ile crackle ve gerisine karışma oyununa bak. eğer cd lerin hasarlı ise setupda sorun çıkmış olabilir ve bu yüzden yüklenmemiş olarak gözüküyor olabilir.

The_DifferenT demiş ki:
cok acil bu hatayının çözümünü bilen birisi varsa yazabilir mi :?: :?: :?:
- Resim Silinmiş.
Bir virüs oynadığın oyuna etki etmiş ve sana verilen hatada müşteri hizmetlerine başvurmanı öneriyor.

tan demiş ki:
Arkadaşla PES2008 de Master Lig Açılmıyo bunun Sebebi ne Olabilir sizce 2 defa Sildim Yükledim Olmadı :(

Pes i kurduğun yerde img diye bir klasör var. onun içindeki cv_1 olacaktı sanırım ama sen şöyle yap en büyük boyutlu dosyayı (1 gb di sanırım) bi yere kopyala o kopyanın adını cs.img olarak değiştirip tekrar yerine koy. masterın sorunsuzca açılacaktır ve oyunda loading lerdeki donmalarda son bulacaktr :wink1:

O.o

rank8
SonSAHNE demiş ki:
The_DifferenT demiş ki:
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Oyunu kurarken bir kaç dosyanın çıkarılışında hata oluşmuş olmalı. bu eksik dosyalar yüzünden bu uyarıları alıyorsun. Oyunu tekrar kurmayı dene eğer kurulumda hata almazsan sorun düzelmiş demektir tabi setup hasarlı değilse.
SAnırım setup hasarlı 2 kere kurdum çünkü
bu arada h.g tekrar oyunlar hakkında sen bilgilisini gormedim iyi oldu donusun

SonSAHNE

Bilgiliyim
teşekkür ederim. ama şunu bilmeni isterim ki siteye döndüğüm yok. öyle bi bakındım her zamanki gibi kimsenin ilgilenmediğini gördüm de içim acıdı. eğer sorularınız olursa tekrar msnden ulaşabilirsiniz. mailto:[email protected]

Jigsaw

Aileden
SonSAHNE demiş ki:
teşekkür ederim. ama şunu bilmeni isterim ki siteye döndüğüm yok. öyle bi bakındım her zamanki gibi kimsenin ilgilenmediğini gördüm de içim acıdı. eğer sorularınız olursa tekrar msnden ulaşabilirsiniz. mailto:[email protected]
Acıma bize, wah, wah. İçler acısı bir durumdayız. Kimse ile ilgilenilmiyor, ne yapacaz biz yahu, kapasak mı siteyi? :cry: :lol:

Jigsaw demiş ki:
SonSAHNE demiş ki:
Acıma bize, wah, wah. İçler acısı bir durumdayız. Kimse ile ilgilenilmiyor, ne yapacaz biz yahu, kapasak mı siteyi? :cry: :lol:
:lol: :mrgreen: :D :P :twisted: :santa: Baska Gülme ifadesi kalmadı :mrgreen:

Yukarı Alt