Birşeymi Demiştin ?Maddy demiş ki:öperler![]()
![]()
![]()
top speed ortalama hız ve en iyi tur zamanında geçmişim var mı başka geçmem gereken bir şey ?![]()
![]()

![]() |
Birşeymi Demiştin ?Maddy demiş ki:öperler![]()
![]()
![]()
top speed ortalama hız ve en iyi tur zamanında geçmişim var mı başka geçmem gereken bir şey ?![]()
![]()
Bu Yeterlimi ?Maddy demiş ki:hala geçememişsin ama ?ayrıca top speedi boşverin şu olayı çözün de görelim pilotajınızı
![]()
Haticeye bakma Neticeye bakMaddy demiş ki:adam hırs yaptı ya deli gibi uğraşıyoişim var biraz halledeyim görcen sen
ayrıca best lap en iyi benim
![]()
o hızı hangi yolda yaptın sen yacqloss07 demiş ki:Bu Yeterlimi ?Maddy demiş ki:hala geçememişsin ama ?ayrıca top speedi boşverin şu olayı çözün de görelim pilotajınızı
![]()
![]()
![]()
Çözmeye çalışıyorum![]()
![]()
Duygusuzz demiş ki:o hızı hangi yolda yaptın sen ya![]()
Yok Hocam gerçekten kullanmıyorum.Nina Ricci demiş ki:Trainer açıktı demiyor da çekemedim diyor![]()
ya bırak bu işleri en son 352'yi gördüm basacak yol yokcqloss07 demiş ki:Yok Hocam gerçekten kullanmıyorum.Nina Ricci demiş ki:Trainer açıktı demiyor da çekemedim diyor![]()
Ahmet`e inat hız denemesi yapıyorum
![]()
Bekliyorum SeniMaddy demiş ki:git sat abi onu o stoplar ne![]()
Zevkler ve renkler tartışılmazMaddy demiş ki:yatcam şimdi yarın atarım ss sadelik asalettir olm her bulduğun parçayı takma arabayao arka taraftaki gtr yazısını ve amblemi söksen araba tanınmaz halde
skyline ı skyline yapan arka stoplarıdır
![]()
+9999Maddy demiş ki:skyline ı skyline yapan arka stoplarıdır![]()