![]() |
cqloss07 demiş ki:Need For Speed Underground 2`de hamachi den nasıl oynayabilcez ? Yapamadım Gitti birisi yardımcı olabilirmi![]()
Duygusuzz Selamlar![]()
mesele orda işte birbirimizi göremiyoruzZippy demiş ki:Hamachiyi kur odaya bağlan. Oyuna gir Lan kısmından Looby'ye gir ordan kendin de açabilirsin ağda oyunvarsa onada girebilirsin.
Aslında iyi olur :) Eğlenceli olurMaddy demiş ki:öğrenirseniz ben de gelirim baya da iddaalıyımdır o oyunda![]()
ben korkmaya başladımcqloss07 demiş ki:Aslında iyi olur :) Eğlenceli olurMaddy demiş ki:öğrenirseniz ben de gelirim baya da iddaalıyımdır o oyunda![]()
![]()
![]()
![]()
Deniyelim hocam :)Nina Ricci demiş ki:Güvenlik duvarı antivirüs kapayın + google'da exe dosyasına ve nfs içindeki bir dosyaya müdahale etmeniz gerektiği anlatılıyor onları da uygulayın.
kapatıyorumcqloss07 demiş ki:Deniyelim hocam :)Nina Ricci demiş ki:Güvenlik duvarı antivirüs kapayın + google'da exe dosyasına ve nfs içindeki bir dosyaya müdahale etmeniz gerektiği anlatılıyor onları da uygulayın.
Can duydunmu kapat o virüs programını![]()
![]()
hala sıkıldıkça açıp drag yaparımZippy demiş ki:Kurun bi oda aksam belli saatlerde kapısak :) çok feci drag yapardım önceden de uctu gitti zamanla![]()
Hatayı Giderdik fakat bu seferde oyunda birbirimizi göremiyoruz :/cqloss07 demiş ki:bu hatayı alıyoruz arkadaşlar :(![]()
![]()
Gıcık oldum ne güzelde audi TT yapmıştım yacqloss07 demiş ki:Hatayı Giderdik fakat bu seferde oyunda birbirimizi göremiyoruz :/cqloss07 demiş ki:bu hatayı alıyoruz arkadaşlar :(![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bi Yapalımda Hurda araç ileda yarış yaparız farketmezDuygusuzz demiş ki:Gıcık oldum ne güzelde audi TT yapmıştım yacqloss07 demiş ki:Hatayı Giderdik fakat bu seferde oyunda birbirimizi göremiyoruz :/cqloss07 demiş ki:bu hatayı alıyoruz arkadaşlar :(![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()