@Herkes
Arkadaşlar sanırım çok yanlış anlaşıldım ben, bazı arkadaşlar oradan çıkmış Emre Aydın çok duygusal kaçıyor demiş, biri çıkmış açmaya konu bulamıyorsun demiş. Gerçekten hala gözümüzü açamadık toplum olarak. Şu gördüğünüz küçücük olay bile aslında büyük bir adımdır, atılımdır. Bi yerden başlamak lazım değil mi sizcede? Emre Aydın'ı kısa sürede aldığı başarılar yüzünden burada örnek gösterdim. Tamam Sagopa Kajmer çok severim kullanalım, Şebnem Ferah koyalım, Zakkum koyalım, yani Emre Aydın sadece burda örneklendirme için kullanılmış bir sanatçı.
Ayrıca "
saçma bir oyun videosu " dediğin oyunun, dünyada
11 Milyon kayıtlı kullanıcısı var. Adım atmaktan korkmayın arkadaşlar, gerisi gelecektir emin olun. Silkroad videolarında dinlediğiniz her şarkıda tamamen ne söylendiğini, ne anlatılmak istediğini anlıyor musunuz ? (oradan 3-5 tanesi çıkıp ben anlıyorum demesin, genel konuşuyorum.) Adamların kulağına hoş gelmesi burda mühim olan konu. Eğer gerçekten Emre Aydın'ın şarkıları dinlenmeyecek kötülükte olsa idi, ki bence muazzam bir yetenek, onlarca ödül almazdı bukadar kısa sürede. Tarkan diyelim, tüm dünya tanıyor adamı. Bir introya, kısa bir video ya koyacağımız Türkçe parçadan kesinti, adamın şarkının adını sormasıyla ve dinlemeye başlayıp bizden bişeyler almasıyla son bulur, yani biz o adımı atmış oluruz.
Millet olarak hep yaptığımız şey, hep karşıdan birşey bekleriz. Dostlarım, atalım artık şu adımı.
Her ne olursa olsun ilgilenen ve yorum yapan arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum , iyi forumlar.