10'UR demiş ki:
favretto demiş ki:
iyide bence şarkıda türklük yabancılık kavramı yoktur müzik evrensel bir kavramdır türksün yabancı dil bilmiyorsun pitbull dinliyorsun oha bune lan süper diyorsun işte müzikte evrensellik budur herzaman sözler önemli değil mesela manga, sertap erener ve athenanın eurovisionda basarılı olmasının nedeni ingilizce şarkı söylemeleri değil müzikte türk ritmini iyi yansıtmış olmalarıdır. mesela sertap oryantal ritimler araya sıkıştırdı ondan sonra jenifer loperlez shakiralarda aynı şekil müzik yapmaya başladı sonra ricky martin ile düet yaptı. kısaca demek istediğim insanlar söze bakmıyor sro videolarında videonun ritmine uygun bir müzik konulduysa o zaman çok tutar. mesela manganın we could be the same yada dünyanın sonuna doğmuşum uygun olabilir FW videolarına. umarım anlatabilmişimdir. biz türkler çok aşırı milliyetçi olduğumuz için böyle düşünüyoruz aslında at gözlüklerimizi atsak gerçeği görebiliriz. bende eskiden senin gibi düşünüyodum ama biraz geniş düşündüm ve bu sonuca vardım başta sana hak verdiğimi belirten bişeyler çiziktiricektim ama konun bunu düşünmeme sebep oldu hadi eyvallah.
ama silkroadı bırakacagım an şudur ;
Bir sro videosunda Justin Biberro şarkısı duymak.
Bırakıcagına Emin Olsam Hemen Birtane Yaparım :)
varlığımın sana stress yaşattığını bilsem hemen bırakırdım :wink1:

Tipsyy demiş ki:
Dünyaya bizim gerekli insanlarımız zaten tanıtıyor müziğimizi.Konu bulamıyorsunuz herhalde açmaya : ) Videoyla falan olucak iş değil yani..zaten gerçek sanatçıdan kastın emre aydın örneğinden sonra kim olur bilememm..Hem zaten benim gerçek müzisyenimin ve sanatçımın yaptığı iş salakça bir oyun videosunda kullanılıcak kadar düşük değildir :wink1:
sok noktayı atar ve gider.

Takımı
Besiktas
@Herkes

Arkadaşlar sanırım çok yanlış anlaşıldım ben, bazı arkadaşlar oradan çıkmış Emre Aydın çok duygusal kaçıyor demiş, biri çıkmış açmaya konu bulamıyorsun demiş. Gerçekten hala gözümüzü açamadık toplum olarak. Şu gördüğünüz küçücük olay bile aslında büyük bir adımdır, atılımdır. Bi yerden başlamak lazım değil mi sizcede? Emre Aydın'ı kısa sürede aldığı başarılar yüzünden burada örnek gösterdim. Tamam Sagopa Kajmer çok severim kullanalım, Şebnem Ferah koyalım, Zakkum koyalım, yani Emre Aydın sadece burda örneklendirme için kullanılmış bir sanatçı.

Ayrıca " saçma bir oyun videosu " dediğin oyunun, dünyada 11 Milyon kayıtlı kullanıcısı var. Adım atmaktan korkmayın arkadaşlar, gerisi gelecektir emin olun. Silkroad videolarında dinlediğiniz her şarkıda tamamen ne söylendiğini, ne anlatılmak istediğini anlıyor musunuz ? (oradan 3-5 tanesi çıkıp ben anlıyorum demesin, genel konuşuyorum.) Adamların kulağına hoş gelmesi burda mühim olan konu. Eğer gerçekten Emre Aydın'ın şarkıları dinlenmeyecek kötülükte olsa idi, ki bence muazzam bir yetenek, onlarca ödül almazdı bukadar kısa sürede. Tarkan diyelim, tüm dünya tanıyor adamı. Bir introya, kısa bir video ya koyacağımız Türkçe parçadan kesinti, adamın şarkının adını sormasıyla ve dinlemeye başlayıp bizden bişeyler almasıyla son bulur, yani biz o adımı atmış oluruz.

Millet olarak hep yaptığımız şey, hep karşıdan birşey bekleriz. Dostlarım, atalım artık şu adımı.

Her ne olursa olsun ilgilenen ve yorum yapan arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum , iyi forumlar. :kalp:

UnDeFeateD demiş ki:
Sro videolarına Emre aydın gitmez gerçekten de... Çilekeş Kendimden geriye, siyah, yok, gözaltı gibi parçalar gidebilir.

ps: emre aydın kimmiş Sagopa 4 ever :headbang: :p 21. YY. en iyi söz yazarı :thumbsup:
ya arkadaşım adam orda ne yazmış örnek yazmış adam demiyorki sadece Emre Aydın kullanacaksınız diye başka sanatçılarda var siz niye lafı tersinizden anlıyorsunuz

Kısa ve öz olarak : Sen futbol maçlarını izlerken yabancı maçları neden izliyorsun o zaman ? Real Madrid , Barcelona , Milan gibi takımların maçlarınıda izleyemessin o zaman. Yani Müzik olsun Futbol olsun Basketbol olsun vb. Birsürü şey var bunlar kalıcıdır ve evrensel yada Sadece türkiyedeki olan şeyleri dinlemek izlemek saçmadır Bence. Tabi Herkesin Görüşü farklıdır.

ah be arkadaşım silkroad online a saçma dediğim için gözümüz kapalı olduk.oturup burda seninle müzikalite hakkında tartışmak isterdim ama sanırım en fazla 1-2 dakika sürer oda emre aydını falan anlatırsın : ) uyanın türkiye silkroad oynamıyor musunuz hala uyanın !! : )

ChallangeEveryThing demiş ki:
UnDeFeateD demiş ki:
Sro videolarına Emre aydın gitmez gerçekten de... Çilekeş Kendimden geriye, siyah, yok, gözaltı gibi parçalar gidebilir.

ps: emre aydın kimmiş Sagopa 4 ever :headbang: :p 21. YY. en iyi söz yazarı :thumbsup:
ya arkadaşım adam orda ne yazmış örnek yazmış adam demiyorki sadece Emre Aydın kullanacaksınız diye başka sanatçılarda var siz niye lafı tersinizden anlıyorsunuz
Bizde ne dedik direk emre aydınamı laf attık? Emre aydın gitmez dedik hatta örnek müziklerde gösterdim. isteyen istediğini dinlesin ben benden önce yazan arkadaşa katılıyorum konu sro video müziklerine değilde emre aydına özel açılmış gibi. istediği kadar ödül alsın pop müzik umrumda değil hep aynı terane 2 satır kafiye çevir çevir söyle hele tarkan serdar ortaç gibi ipneler hande yener demet akalın gibi o...lar bunlar batı özentisi değilmi...

Bizim özümüz türküler aşık atışmaları pvp videosuna koyarsan türküyü kimse izlemez. O videoyu dünyadaki herkez ileyecek ve dünyanın dili ingilizce kabul edilmiş durumda...

Dünya'nın bizi tanımasını ve bizi örnek almasını istemiyorum. Yabancı müzik ile Türkçe müzik arasında dağlar kadar fark vardır, yabancı müzik her açıdan kendi kalitesini belli ediyor. isteyen istediğini dinler arkadaşlar özentilikle alakası yok bunun, ben hep iyinin yanındayım dünyanın bizi örnek alsın diye alışkanlıklarımdan vazgeçemem.

BAKIN. BUNDAN 1 SENE ONCE YAKLASIK 1 DAKIKA 35 SANIYELIK BİR BLADE PVP Sİ İZLEDİM. MUZIK TURKCE IDI.INANIN MUZIKTEN DOLAYI NE IZLEDIGIMI SONUNUN NASIL BITTIGINI HATIRLAMIYORUM. MUZIK O KADAR ETKILEMİŞTİ. MUZIGI MERAK EDENLER İÇİN.

http://fizy.com/tr#s/125o5d

HaMulo demiş ki:
hanry006 demiş ki:
BAKIN. BUNDAN 1 SENE ONCE YAKLASIK 1 DAKIKA 35 SANIYELIK BİR BLADE PVP Sİ İZLEDİM. MUZIK TURKCE IDI.INANIN MUZIKTEN DOLAYI NE IZLEDIGIMI SONUNUN NASIL BITTIGINI HATIRLAMIYORUM. MUZIK O KADAR ETKILEMİŞTİ. MUZIGI MERAK EDENLER İÇİN.

http://fizy.com/tr#s/125o5d
makara: makara: haha şaka mı bu?

ciddiyim. sanırım eleman vıdeo yu cekerken pcde o muzık calıyordu.editleme yoktu cunku

Şimdi onu bunu bırakta şu soruma cevap ver bakalım.
Emre Aydın'dan ne kadar aldın reklam için?

10'UR demiş ki:
UnDeFeateD demiş ki:

Sagopa4eveR :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Özentilikten bahsetmişsin Sagopa 4 eveR yazmışsın Türkçede hiçbir kelime büyük harfle bitmez.

"Ever" Türkçe mi? Türkçe'ye ve yazım imla kurallarına hiç girme çıkamayız...

Takımı
Besiktas
Tamam konu tartışmaya dönmesin, küçük bi adım atmamız gerektiğini hatırlattım sadece fakat halinden memnun olanlar, aynen devam :thumbsup:

Yukarı Alt