Sende benim gibisin anlaşılan Bi gagam bi britneyimBestGirlEver demiş ki:bu arada ben britney hayranıyım bakın bana da oy verin çabası içinde değilsin değil mi etkinnD şaka yapıyorum şaka
ben hep burdayım bu arada :p

Sende benim gibisin anlaşılan Bi gagam bi britneyimBestGirlEver demiş ki:bu arada ben britney hayranıyım bakın bana da oy verin çabası içinde değilsin değil mi etkinnD şaka yapıyorum şaka

ya yok sen beni yanlış anladın benim fenalığım tuttu dedim kiSweeTChieF demiş ki:Sende benim gibisin anlaşılan Bi gagam bi britneyimBestGirlEver demiş ki:bu arada ben britney hayranıyım bakın bana da oy verin çabası içinde değilsin değil mi etkinnD şaka yapıyorum şaka
![]()
Sesin soluğun çıksız az canım.
![]()
hee evet evet oylar britney'li etkine.BestGirlEver demiş ki:ya yok sen beni yanlış anladın benim fenalığım tuttu dedim kiSweeTChieF demiş ki:Sende benim gibisin anlaşılan Bi gagam bi britneyimBestGirlEver demiş ki:bu arada ben britney hayranıyım bakın bana da oy verin çabası içinde değilsin değil mi etkinnD şaka yapıyorum şaka
![]()
Sesin soluğun çıksız az canım.
![]()
etkin imzasına falan britney'i koydu sitedeki britney hayranlarına hitap etmeye çalışıyoo !!
![]()
tabii ki şaka yaptım
![]()
SweeTChieF demiş ki:hee evet evet oylar britney'li etkine.![]()
![]()
H.g korumalı çocuk ^^GreenPearL demiş ki:im Back![]()
avatarını değiştirmişsinSweeTChieF demiş ki:Nasılsınız bakalım kimler burada yoklama alalım.![]()
Şeklimizi koyalım dedik.Advance demiş ki:avatarını değiştirmişsinSweeTChieF demiş ki:Nasılsınız bakalım kimler burada yoklama alalım.![]()
![]()
SweeTChieF demiş ki:
Helal ^^ Alman sro çıkarsa haberim olsun onların hatunları daha güzel.Advance demiş ki:Yeahh Russroda TG kestim ^^
ps:türklerin ilk tgsi^^
Me isro 4everKriptex demiş ki:Siz hep yabancı srodamı takılıyorsunuz yaff :)

Onurrr..GreenPearL demiş ki:berbat xP