Alper'mi elendi ?BestGirlEver demiş ki:yok ya ne münasebetSweeTChieF demiş ki:Ben kümeye düşecek gibiyim yine.BestGirlEver demiş ki:yalnız bu liste en az oy alanlara göre yani yanlış anlaşılmasınyalnız benim normalde 2.olmam lazım ensarla çünkü biri başlığı kim ELENMESİN diye sanıp bana oy atmış :p
![]()
![]()
exl halkı geçen 3 gün için ayrı puan verdi bu 2 gün için de farklı puan verir de benim merak ettiğim alperin aldığı 58 oyun kime gideceği :ss
Görmemişim, gerçekten günyadınBestGirlEver demiş ki:e gerçekten günaydın etkin viewtopic.php?f=758&t=167644&hilit= bak bu konuya :s bu arada bilmem imza mı :p
bilmiyorum ya ben bu sözden memnunum aslında daha fazla imzayı abartmaya da gerek yok :pKriptex demiş ki:Evet imza :)
OnurBestGirlEver demiş ki:bu arada etkin alper bi dahaki hafta elenmemesi için onuru koruma altına aldı :)
greenpearlSweeTChieF demiş ki:OnurBestGirlEver demiş ki:bu arada etkin alper bi dahaki hafta elenmemesi için onuru koruma altına aldı :)![]()
ne demek bu :) -_^SweeTChieF demiş ki:Başka birşey beklemezdim zaten tahminlerimde yanılmamışım. ^^
Boşver aramızda geçen bir olaydı, anlattıklarından sonra eski alper olmadığına kanaat getirdim. ^^BestGirlEver demiş ki:ne demek bu :) -_^SweeTChieF demiş ki:Başka birşey beklemezdim zaten tahminlerimde yanılmamışım. ^^
anladım :/SweeTChieF demiş ki:Boşver aramızda geçen bir olaydı, anlattıklarından sonra eski alper olmadığına kanaat getirdim. ^^BestGirlEver demiş ki:ne demek bu :) -_^SweeTChieF demiş ki:Başka birşey beklemezdim zaten tahminlerimde yanılmamışım. ^^
![]()
aa ne münasebet en az oyu onurla sen almışsın demek ki antipati uyandırmamışsın onlardaKriptex demiş ki:Bir dahaki hafta ben elenirim .
Hade bana bi avatar yapta Britney yengeden soğumasın ellerin.Kriptex demiş ki:Bencede hiç belli olmaz.
Bu evde olduğun sürece avatarını kaldıramassınSweeTChieF demiş ki:Hade bana bi avatar yapta Britney yengeden soğumasın ellerin.Kriptex demiş ki:Bencede hiç belli olmaz.![]()
Biliyorum sonra sen topic'ine geçince 1 ay beklemek zorunda kalıyorum. Şimdi işin yokken fırsat bu fırsat.Kriptex demiş ki:Bu evde olduğun sürece avatarını kaldıramassınSweeTChieF demiş ki:Hade bana bi avatar yapta Britney yengeden soğumasın ellerin.Kriptex demiş ki:Bencede hiç belli olmaz.![]()
![]()