bende oluyo gidi şu an hiç bi hata vermedi % 45 t Razz∞LÉON∞ demiş ki:benim pcde sorun var galiba.%20 geldiğinde donuyo 3 defa indirmeye çalıştım başka yerlerden de hep aynı yerde donuyo.inş. indirdiğin link çalışır...
cezanın en son albümü bu.ceza söylemiyomu hiçbirini???JimCarrey demiş ki:ceza nın yeni şarkıları çıkmış sanırım onlar isticem isimlerini bilmiyorum Confused teşekürler şimdiden extrabeer
viewtopic.php?f=35&t=30188 <<< Ceza - Yerli Plaka WinkJimCarrey demiş ki:leon yokmu rap çi cezanın son çıkan albümükadın olmayanından anladın sen onu
![]()
yok bu değil yavf son çıkanı varmış öle duydum ama isim olarak bilmiyorum albümü Neutral∞LÉON∞ demiş ki:viewtopic.php?f=35&t=30188 <<< Ceza - Yerli Plaka WinkJimCarrey demiş ki:leon yokmu rap çi cezanın son çıkan albümükadın olmayanından anladın sen onu
![]()
kardeş son çıkanı 2007 maskeli kız işteJimCarrey demiş ki:yok bu değil yavf son çıkanı varmış öle duydum ama isim olarak bilmiyorum albümü Neutral∞LÉON∞ demiş ki:viewtopic.php?f=35&t=30188 <<< Ceza - Yerli Plaka WinkJimCarrey demiş ki:leon yokmu rap çi cezanın son çıkan albümükadın olmayanından anladın sen onu
![]()