kimse bulamadımı ConfusedPeG4SuS demiş ki:dire straits sultans of swing ile brothers in arm ı bulabilirmisiniz Question
kardeş son çıkanı 2007 maskeli kız işte[/quote]∞LÉON∞ demiş ki:yok bu değil yavf son çıkanı varmış öle duydum ama isim olarak bilmiyorum albümü NeutralJimCarrey demiş ki:viewtopic.php?f=35&t=30188 <<< Ceza - Yerli Plaka Wink∞LÉON∞ demiş ki:leon yokmu rap çi cezanın son çıkan albümükadın olmayanından anladın sen onu
![]()
bulabildiklerimEspio demiş ki:dolapdere big gang
Local Strenght
Ve
Gökçe
böğürtlenli reçel
Şebnem Ferah
istanbul konserleri
albüm olarak bulabilirmisiniz?
kimin istanbul konserleri Question Idea Questionistanbul konserleri
Ebru Gündeş - Benim Için Üzülme (200haso10 demiş ki:Ebru gundesten karısık sarkılar werebılecek warmı şimdiden saolun beyler... detective
şu meşhur olansa eğer öykü-berk kardeşler söylüorhakanakkan demiş ki:arkadaşlar bana evlerin önü boya adlı şarkının nikini verebilirmisiniz söleyeni çıkaramıyorum...
1.Sen Gideliisa6n demiş ki:şu meşhur olansa eğer öykü-berk kardeşler söylüorhakanakkan demiş ki:arkadaşlar bana evlerin önü boya adlı şarkının nikini verebilirmisiniz söleyeni çıkaramıyorum...
http://www.youtube.com/watch?v=TuYucFPNiIE
bu parça olabilir.
Banada kubatın son albümü lazım arkadaşlar bulabilen olursa çok iyi olur.
Saygılar...
haso10 demiş ki:Leon ındırcektımde bı bakıwer rapid linki kırık bı duzeltiwer...
linkler kırık deilki∞LÉON∞ demiş ki:Ebru Gündeş - Benim Için Üzülme (200haso10 demiş ki:Ebru gundesten karısık sarkılar werebılecek warmı şimdiden saolun beyler... detectiveİndir
----
Ebru Gündeş'in 10 Albümünden Hit Olmuş Muhteşem
30 Süper Eser
1.BÖLÜMDEKİ ŞARKILAR
1.Alev Alev
2.Beterin Beteri Var
3.Bizede Bu Yakışır
4.Çingenem
5.Deli Divanem
6.Demir Attım Yalnızlığa
7.Dön Ne Olur
8.Fırtınalar
9.Sen Allah'ın Bir Lütfusun
10.Tanrı Misafiri
11.Tatlı Bela
12.Unuturum
13.Vazgeçmem
14.Yalan
15.Yalancı Bahar
İNDİR
2.BÖLÜMDEKİ ŞARKILAR
1.Andım Olsun
2.Akıllı Ol
3.Ben İnsan Değilmiyim
4.Ben Seçilmem Seçerim
5.Bir Garip Serçe
6.Dertler Benim Olsun
7.Herkes Yaralı
8.İyi Şanslar
9.Kaçak
10.Sabahlar Uzak
11.Saygılarımla
12.Seni Sevmediğim Yalan
13.Seni Sevmeyen Ölsün
14.Sensizlik
15.Yaşamak Bu Değil
İNDİR
bulduklarımın hepsi aynı.başka yok maleseffisa6n demiş ki:yok hocam silinmi hatası veriyor bendede Crying or Very sad