Icerige atla
Extraloob

Morpheus Turbo Booster

· 6 Yanıt · 1.5K görüntüleme
Saian S.S
Saian S.S OP ⭐ 19y
İndir: Arrow http://www.download-boosters.com/acceleration_patches/MorpheusTurboBooster_installer.exe
Morpheus Turbo Booster,Morpheus dosya Paylaşım uygulamasını hızlı bir Şekilde kullanmanız için geliştirilmiş bir programdır. Morpheus Turbo Booster dosya paylaşım esnasında problemleri ,yavaş indirmeleri ,bağlantı kopmasını ve tıkanıklığını çözer....

İİ FORUMLAR...

Cool Cool Cool
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
6 Yanıt
P
Punsier ⭐ 19y
portmu aciyor yada benzeri ne islerei var merak ettim ben paylasim programlarinin hepsini kullanan bi insanim en iyi hizlandirma yontemi port acma yontemidir baska hic bir yontemin paylasimi hizlandiracagina inanmiyorum ama senin icin kurup arastiricam 😊
J
Jigsaw ⭐ 19y
Lime Wire rulez. extrabeer
P
Punsier ⭐ 19y
lisan numarasi istiyor ve hic bir halta yaramiyor ne yaptigi bile mechul en ufak ayarlari bile yok gene dedigim gibi en iyi hizlandirma manuel yapilan hizlandirma
port acmak tcp.sys dosyasini degistirmek gibi
P
Punsier ⭐ 19y
bearshareyi kullanmamisin 😊 yada bittorrenti limewire bende var ama bir turlu isinamadim sarkilar icin belki iyi olabilir ama su an piyasadaki en iyi programlarin basinda bearshare pro 5.3.3.0 ondan sonra shereza geliyor cunku mantigi cok guzel limewireden bearshareden sherezadan tum paylasim programlarini ayni anda kullanabilen en iyi yazilimlarin basinda gelen bearsharedir bence bearshareye gec arti limewire gibi sistemiy ormaz cunku java ile yazilmamistir cok dusuk ram harcar ve cok hizli download yapar
rulez bearshare 5.3.0
J
Jigsaw ⭐ 19y
Ben MP3 indiriyorum sadece. Film program falan forumlarda arama yapıp Rapid'den çekiyorum. ^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: