Arkadaşlar bence moderatör alımı konusunu kapatalım , alınacak moderatörleri biz belirleyelim.Moderatör alımları genel olarak sitenin başlangıcında yapılır , biz bu kadar ilerledik bir sürü de moderatör var zaten.Hergün yeni bir başvuru geliyor ve başvuru yapanların çoğu siteye zerre kadar katkısı olmamış kişiler.Biz zaten siteye faydalı olan kişileri görebiliriz , yani bunun için birilerinin aday olmasına gerek oldugunu düşünmüyorum.Biz , kendisi foruma katkılı olan , ordan burdan ikide bir alıntı yapıp burada yaptıgı bu alıntıları göstererek foruma katkılıyım demeyip , kendisi foruma birşeyler katan , seviyeli , bilgili işileri bu konu altından birbirimize önenerek sonuca varabiliriz , ve bu şekilde moderatör alabiliriz.Zaten moderatör alımları konusuna hergün 5 kişi mesaj yazıyor mod olmak istiyorum diye , adam daha foruma 2 gün önce kayıt olmuş mod yapın beni plz diyor , olumlu ya da olumsuz bir cevap vermeyince de tekrar tekrar yazıyor.Bunlara gerek oldugunu düşünmüyorum.Siteye katkısı olanları zaten farkedebiliriz değil mi ? Siz ne dersiniz bu konuda , dediğim şekilde moderatör alımı yapılsa daha iyi olmaz mı ?