Beyler video falan çekeriz baştan açalım olur mu ?

0dan ? ev falan yapalım hep beraber :D

Takımı
Besiktas
İyi olur yarın 20:00-21:00 gibi buluşalım yapalım bişeyler batuhana derim güzel bir harita açar bize 0'dan sörvival takılır kasaba bile yaparız :D

kendi başıma bişeylerle uğraştım, yere taş döşeyim derken taşlardan fareler çıkmaya başladı öldüreyim derken dahada çoğaldılar napsam ne etsem derken derin bi çukur kazıp fareleri içine düşürdüm çukurun ağzınıda tahtayla kapattım şuan sakinim :mrgreen:

Takımı
Besiktas
Collapse demiş ki:
kendi başıma bişeylerle uğraştım, yere taş döşeyim derken taşlardan fareler çıkmaya başladı öldüreyim derken dahada çoğaldılar napsam ne etsem derken derin bi çukur kazıp fareleri içine düşürdüm çukurun ağzınıda tahtayla kapattım şuan sakinim :mrgreen:
Yak hepsini :twisted:

sen çok yanlış yapmışsın onlar sadece o taşlardan çıkıyor yani o taşları tavsiye etmem ve fare değiller adları gümüş balığı olarak geçiyor :D
mirage dün bir serverda işim vardı ondan senle oynayamadım :D

Clochard demiş ki:
Hamachi id,server ip falan varsa yazsın biri oynayalım
Hamachi id falan var ama server nasıl kuracağız bilmiyoruz :D Minecraft bir tane ip verdi ama.Cahilim.com

girince bana tp atın /tpa nobody ve istiosanız oyuna bu isimlerin biriyle girin ve skin değişsin :D
God
Adventurer
Engel
Joe
Jason
Herobrine
Notch
Goblin
Miner
aPunch
Chris
Archer
Chef
Kaikez
Tavsiye ettiklerim:
Blockmann
Asco12
Citizens
Zver97
Basic
knosbollen
Maokai
Raecchi
Amber
MizLiv
AngelGirl737
'SuccubusQueen
Soldan

Ya biz baştan 3-4 kişi başlayalım survival yapalım diyoruz sen hazır servera çağırıyorsun olmadi:

Yukarı Alt