Duygusuzz demiş ki:Eğer müsait iseniz TW ile bakabilirim[VSRO]Mbot'un tek bir sürümü var oda bu konuda mevcut
mbot-crack-kurulum-sorunlar-ve-cozumleri-t276013.html![]()
nasıl bir hata olduğunu biliyorum bu günlerde bir kaç kişide daha meydana geldi.emre1695 demiş ki:Duygusuzz demiş ki:Eğer müsait iseniz TW ile bakabilirim[VSRO]Mbot'un tek bir sürümü var oda bu konuda mevcut
işyeri bilgisayarı istersen ss atabilirim
kardesim sürekli bu hatayı alıyorum ve login yapmıyor An updated version of mBot is available for you!Duygusuzz demiş ki:nasıl bir hata olduğunu biliyorum bu günlerde bir kaç kişide daha meydana geldi.emre1695 demiş ki:Duygusuzz demiş ki:Eğer müsait iseniz TW ile bakabilirim[VSRO]Mbot'un tek bir sürümü var oda bu konuda mevcut
işyeri bilgisayarı istersen ss atabilirim
Botu silin modeme reset atıp tekrar indirin ondan sonra Veri Yürütme Engellemesi Listesine mbotloader.exe ve mBot_vSRO110 ekleyiniz sonra
mbotloader.exe ile botu açtıktan sonra Login olunuz
Duygusuzz demiş ki:mbotloader.exe ile giriş yapıyorsun değilmi ?
Rardan çıkarırken virüs programını kapat engelliyor olabilir çünki login olmasını sağlayan Crack o bozuk olur veya birşey engellerse login olmazemre1695 demiş ki:Duygusuzz demiş ki:mbotloader.exe ile giriş yapıyorsun değilmi ?
ewt