ecsro da çok az çakılıyo ben de alamadım niçin bu kadar azzz :|
oyuna gir yapalım bi kaç el shaman ve istanbulla yaptım eni bekliyorumBlancFaucon demiş ki:Bi De Benimle Yap Bakalım. RaFFiNe ' Pm At Konuşalım Gelmertcangs demiş ki:sağol kardeşim charımı beğendiğine ve tanıdığına sevindim şuanda 85lvlde beni kesen çıkmadı 2kişiyle pvp yaptım biri kaçtı biri öldü zaten dahaBlack Rain demiş ki:160K vurmuş MAnyağa Anlayın işteLoL
Çok Güzel Ve Ünlü Çarın Var Kardeşim Tebrikler...
bide desert34 ile pvp yaptım 3kez 2sinde kaçtı birinde(thief-hunter)zerk bastı bana 2vuruş yaptıktan sonra bende zerk basıp onu öldürdüm ve ben 85 o 88di![]()
![]()
ben seni 61 lwlken kesmisdm pwpdemertcangs demiş ki:sağol kardeşim charımı beğendiğine ve tanıdığına sevindim şuanda 85lvlde beni kesen çıkmadı 2kişiyle pvp yaptım biri kaçtı biri öldü zaten dahaBlack Rain demiş ki:160K vurmuş MAnyağa Anlayın işteLoL
bide desert34 ile pvp yaptım 3kez 2sinde kaçtı birinde(thief-hunter)zerk bastı bana 2vuruş yaptıktan sonra bende zerk basıp onu öldürdüm ve ben 85 o 88di![]()
160k mı vurmuş ehüehüehü 65k dan fazla vurunca 1e iniyo 65k + 16k 76k vurmuşBlack Rain demiş ki:160K vurmuş MAnyağa Anlayın işteLoL
hayır 65500+16421 çünkü 65.5 k damage limiti varStormRage demiş ki:116421Black Rain demiş ki:160K vurmuş MAnyağa Anlayın işteLoL
Çok Güzel Ve Ünlü Çarın Var Kardeşim Tebrikler...![]()
![]()
![]()
![]()