BlancFaucon demiş ki:
mertcangs demiş ki:
Black Rain demiş ki:
160K vurmuş MAnyağa Anlayın işte :lol: LoL
Çok Güzel Ve Ünlü Çarın Var Kardeşim Tebrikler...
sağol kardeşim charımı beğendiğine ve tanıdığına sevindim şuanda 85lvlde beni kesen çıkmadı 2kişiyle pvp yaptım biri kaçtı biri öldü zaten daha :D

bide desert34 ile pvp yaptım 3kez 2sinde kaçtı birinde(thief-hunter)zerk bastı bana 2vuruş yaptıktan sonra bende zerk basıp onu öldürdüm ve ben 85 o 88di :coffee:
Bi De Benimle Yap Bakalım. RaFFiNe ' Pm At Konuşalım Gel 8)
oyuna gir yapalım bi kaç el shaman ve istanbulla yaptım eni bekliyorum
iSTANBUL la pvp 5:1 bitti o kazandı :mrgreen:

mertcangs demiş ki:
Black Rain demiş ki:
sağol kardeşim charımı beğendiğine ve tanıdığına sevindim şuanda 85lvlde beni kesen çıkmadı 2kişiyle pvp yaptım biri kaçtı biri öldü zaten daha :D

bide desert34 ile pvp yaptım 3kez 2sinde kaçtı birinde(thief-hunter)zerk bastı bana 2vuruş yaptıktan sonra bende zerk basıp onu öldürdüm ve ben 85 o 88di :coffee:
ben seni 61 lwlken kesmisdm pwpde :D glavie charla sonra kfr ediodun .... bu stunnun die :D

Black Rain demiş ki:
160k mı vurmuş ehüehüehü 65k dan fazla vurunca 1e iniyo 65k + 16k 76k vurmuş

ignore gelseydi daha ii olurdu derken şaka mayetin demi dedin yoqsa gercekse sen oyunu bırak bi dahada bilgisayar oynama ok bide 65 k deil 70k+ wuruşların üstünü göstermiyo xD

evet arkadaşların dediği gibi oyunda 65,555 k limiti var. bende ilk zamnlar full intim 85+5 spear+zerkle uru ya daldım ve 2k vuruyordum anlamamıştım o zamnlar limiti aşınca o şekilde gösteriyormuş :)

Yukarı Alt