Hacım Msn kullanmadığımızıda vurgulasaydın iyi olurdu global başlık atmışken.
Forum, banlanma istatistiklerini tutuyor mu ? Tutuyorsa kaç kişi banlanmış cidden merak ettimMajestic demiş ki:Zaten adam banlamaktan 100k üyenin neredeyse yarısını banladık.extraloob demiş ki:çok güzel bir topic olmuş ellerine sağlık diyorum sitemiz ilk kurulduğu günden itibaren tek vermiş olduğu ilke güvendir bunun pekişmesi için de özellikle farklı kampanyalar açtık mesela Char Satışlarına Aracılık en büyük örneği olabilir, bunun gibi niceleri ile sizlere güven sağlamaya çalışıyoruz bizler kötü düşünsek art niyetli olsak bu site bu günlere gelmezdi bizler emin olun şuna asla ve asla programlara birşey eklemiyor aksine viruslu program yayınlayanları hemen tespit edip banlıyoruz neden bu kadar çok kişi banlıyoruz temiz bir yayın hayatı sizlere sunmak içindir.
ve son birşey bizler asla ve asla msn adresi kullanmayız herşeyimizi site üzerinden yaparız.Temiz insan çok azaldı bu devirde.
![]()
hatta bunu imzama bile yazdim ki az miktarda kastigim postlarda bu tekrar tekrar hatirlatilsinextraloob demiş ki:çok güzel bir topic olmuş ellerine sağlık diyorum sitemiz ilk kurulduğu günden itibaren tek vermiş olduğu ilke güvendir bunun pekişmesi için de özellikle farklı kampanyalar açtık mesela Char Satışlarına Aracılık en büyük örneği olabilir, bunun gibi niceleri ile sizlere güven sağlamaya çalışıyoruz bizler kötü düşünsek art niyetli olsak bu site bu günlere gelmezdi bizler emin olun şuna asla ve asla programlara birşey eklemiyor aksine viruslu program yayınlayanları hemen tespit edip banlıyoruz neden bu kadar çok kişi banlıyoruz temiz bir yayın hayatı sizlere sunmak içindir.
ve son birşey bizler asla ve asla msn adresi kullanmayız herşeyimizi site üzerinden yaparız.
XianHun demiş ki:komplo bunlar komplo![]()
Zaten çocukda olsa bize yine güvenior,Fakat ; Char gittimi suç atcak kimse yok.Direk buraya geliyorlar.D34ThGu4Rd demiş ki:Abi Bırakın ya exl tarafından hacklendi diyenlerin alayı coluk cocuk.Pc Kullanmayı bilmeyen kısım bunlarBen nekadardır exl deyim bütün programlarını kullanmışımdır.Charılarıma en ufak bi zarar gelmedi.EXL ye Sonsuz güvenim var
![]()