Canavardan düşmüyo zaten.Parçaladığın itemlerden düşüyor bildiğim kadarıyla :?!!!FB_BURHAN demiş ki:Luck Stone Canawarlardan Düşmez diye biliyodum ben kafamı karıştırdınız yaww şimdi Exclamation
hacker__ demiş ki:-Resim Silinmiş.
Pardon o küçük olanı lütfen söyleyin bundan % kaç lucky düşer?
of ya şu şom ağzını açmasaydın düşcek ti zaten silah onun yüzünden +4 de patladı Sad Evil or Very Mad Evil or Very MadWarriorsouL demiş ki:hacker__ demiş ki:-Resim Silinmiş.
Pardon o küçük olanı lütfen söyleyin bundan % kaç lucky düşer?
Düşmez bence ama nedenini bilmiyorum![]()
cok cok ıyı bı acıklama cok haklısın kardesım ve bendekı ıkı sey eklım 8 deyer cin itemlerin sakın sakın ama npc ye satmayın zaten kurusu bıle pazarda satılır 8 deyer tum itemler bakdınız satılmıyo parcalayın cıkıcak olan element zaten npc satınızda kazanıcanız paradan daha cok edicehı kesın zaten bıde sansınıza lucky taplet duserse tamam deymesınler keyfınıze 8 deyer lucky suan kı pazarda en az 7 mılyon herkeze ıyı sanslar derım extrabeerb0rn demiş ki:ilk olarak luck düşecek item de lucky blue su olacak die bi kural yok
ikinci olarak luck stone düşürmek için 8deg item kırılması şansı arttırır lv72 ve blue su olan her silahdan &90 stone düşer luck olması için küçük bi ipucu veriyim son seri itemlerde üstünde immortal+str olan itemler her zaman luck yönünden boldur npc ye satacağınıza kırın en kötü ihtç. 2 stone verr
onun dışında d7-d6-d5 hiç uğraşmayın derm
Zor olanı başardık ha.İnşallah bi daha başarırım da şu glavie ye +7 basarım+++++ demiş ki:immortalı ve lucky times ları yüksek olanlardan cıkma ihtimali daha yuksektir . mesela senin koydugun resimdeki itemden cıkma ihtimal %80 vardır ama nası becerdiysen cıkmamış zor olanı başarmışın tebrik ederim