walla eğer öyleyse çok tatlı olacak ama bu ticaret önce malını tanıtacaksın verecen beleşe ama sonra yaa işte en can alıcı nokta direk paralı eğer tamamen ücretsizse neden id we pas oluşturalımki dimi ama ne gerek var zaten ücretsiz otomatik login olsun gitsin kassın deneme süreleri varilir bi zamanlat t botta olduğu gibi sonra paralı eh biraz ucuz yaparlarda bizde isro botu bırakırır ki europa geldikten sonraki sürümlerin yaptığı gıcıklıklar canıma tak etti saygılarımla

pfffffff

Aileden
çok teşekkürler bilgi için

ben açıkcası bu adamlara güvenmiyorum nedenini bilenler vardır.

Ne zaman Gelir hakkket bu linkler gelsinde hemen bota bırakayım da bi itme var onun lvline yetişeyim

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Selam

Dowloand Linki Gelince Konunun Başlığına " Linkler Geldi " Gibi Bir Şey Eklersen Daha Güzel Olacaktır popcorn

mert_mertcan demiş ki:
biz bilgi istemıyoruz abii adres ıstıyoruz adamlar yapsın öle koyun
allah allah adama bak ya :lol: sanki uşağı varmış gibi konuşuyo :lol:

Güzel bi bota benziyo teşekkürler bilgiler için Wink

ya bu botu kuruyom ama accound alamıyom dediğin gibi yapıyom logine basıyom ama register yazısı gelmiyo

Morwena

Buralıyım
arkadaşlar 7vion bot sürümü çıkmıştır ancak emin olmadan siteye koymuyacağım deneyip 2 dk içinde siteye koyacağım Bilginize...

kardeş biran önce koysan ben sitesinden indirmeyi deniyom açılmıyo hata veriyo sen koysan link

Yukarı Alt