loras demiş ki:lanet girsinpff ya çok yavaş gidiyor 120 faln :S :S İnternet 8BİT ama neden bu kadar yavaş ya :S :S
BaZinGa demiş ki:Şunu bi torrente atsaydınız keşke.Mozilla hata veriyor 4 kere denedim hepsinde yarım kaldı..
EXL farklıyla bir torrent çok şükela olur aslındaextraloob demiş ki:BaZinGa demiş ki:Şunu bi torrente atsaydınız keşke.Mozilla hata veriyor 4 kere denedim hepsinde yarım kaldı..
aslında torrent atmak lazımdı da ne bileyim içimden gelmedi gitti![]()
Fornax demiş ki:İlk defa merak ettiğim için silkroadı indirip oynayayım dedim.Ama ne kadar kalitesiz, sorumsuz bir firma olduğunu daha oyuna başlamadan gösterdi.Boşu boşuna 1.4GB kotamı aldı.Önümüzdeki aya kadar hiç bir dosya indiremeyeceğim.Onu da geçtim resmen zaman kaybı.5-6 saate zar zor indirmiştim kesinlikle oynamayacağım bu oyunu!![]()
![]()
![]()
![]()
Yerine koyamacağı şeyleri almayacak o zaman Joymax.Zamanımı geri getirsin. :)extraloob demiş ki:Fornax demiş ki:İlk defa merak ettiğim için silkroadı indirip oynayayım dedim.Ama ne kadar kalitesiz, sorumsuz bir firma olduğunu daha oyuna başlamadan gösterdi.Boşu boşuna 1.4GB kotamı aldı.Önümüzdeki aya kadar hiç bir dosya indiremeyeceğim.Onu da geçtim resmen zaman kaybı.5-6 saate zar zor indirmiştim kesinlikle oynamayacağım bu oyunu!![]()
![]()
![]()
![]()
çok abarttın sende kuzum 1.4gb indirdin dünyaları satın almış gibisin.
Fornax demiş ki:Yerine koyamacağı şeyleri almayacak o zaman Joymax.Zamanımı geri getirsin. :)extraloob demiş ki:Fornax demiş ki:İlk defa merak ettiğim için silkroadı indirip oynayayım dedim.Ama ne kadar kalitesiz, sorumsuz bir firma olduğunu daha oyuna başlamadan gösterdi.Boşu boşuna 1.4GB kotamı aldı.Önümüzdeki aya kadar hiç bir dosya indiremeyeceğim.Onu da geçtim resmen zaman kaybı.5-6 saate zar zor indirmiştim kesinlikle oynamayacağım bu oyunu!![]()
![]()
![]()
![]()
çok abarttın sende kuzum 1.4gb indirdin dünyaları satın almış gibisin.
"İpek Yolu" gibi güzel bir isim koymuşlarsa bu ismi taşımasını bilsinler :)
1.4gb sana az gelebilir fakat para kolay kazanılmıyor bu devirde güvendik boşuna gitti kota![]()
Senin karşında 10 yaşında çocuk yok.Konuşma tarzına dikkat et lütfenextraloob demiş ki:Fornax demiş ki:extraloob demiş ki:wahhhh yorumlara bakar mısın bu yaşta bu yorum çok fazla sen online oyun oynama pls.
sensible16 demiş ki:Flashget ile indirin gençler
loras demiş ki:sensible16 demiş ki:Flashget ile indirin gençler
ne kadara iniyor