Loras

oha
okan abi naptın sen öle ya
bende nedn öle olmuo ya

mrtcnt demiş ki:Lanet olsun!! İndiriyordum %90 oldu elektrikler gitti.![]()
Şimdi tekrar indiriyorum.![]()
evet okana katılıyorum ayrıca programsız indirme yapmayın arkadaşlar en ufak sorunda siliniyor ve indirdiğiniz boşa gidiyor ama bi programla indirirseniz silinmez kaldığınız yerden devam edersiniz:) tabi bağlantı hızı düşük olanlar için büyük problem okan gibi 900le çekiyorsanız problem yokextraloob demiş ki:mrtcnt demiş ki:Lanet olsun!! İndiriyordum %90 oldu elektrikler gitti.![]()
firefox flashgot eklentisiyle her download'ı flashget ile indirirsiniz böyle sorunlarınız ömür boyu kalmaz.
Sağolun yardımlar için.eagle1016 demiş ki:evet okana katılıyorum ayrıca programsız indirme yapmayın arkadaşlar en ufak sorunda siliniyor ve indirdiğiniz boşa gidiyor ama bi programla indirirseniz silinmez kaldığınız yerden devam edersiniz:) tabi bağlantı hızı düşük olanlar için büyük problem okan gibi 900le çekiyorsanız problem yokextraloob demiş ki:mrtcnt demiş ki:Lanet olsun!! İndiriyordum %90 oldu elektrikler gitti.![]()
firefox flashgot eklentisiyle her download'ı flashget ile indirirsiniz böyle sorunlarınız ömür boyu kalmaz.
eagle1016 demiş ki:evet okana katılıyorum ayrıca programsız indirme yapmayın arkadaşlar en ufak sorunda siliniyor ve indirdiğiniz boşa gidiyor ama bi programla indirirseniz silinmez kaldığınız yerden devam edersiniz:) tabi bağlantı hızı düşük olanlar için büyük problem okan gibi 900le çekiyorsanız problem yokextraloob demiş ki:mrtcnt demiş ki:Lanet olsun!! İndiriyordum %90 oldu elektrikler gitti.![]()