Ya beyler istersem oyunu çökertirimMaddy demiş ki:mübarek adammış enes
Ranked oyunlarda 40 küsür galibiyetim var normal oyunlarda 250 küsür.Mopneet demiş ki:Abi 40 zaferle nasıl 30. seviyesin, benim 90 küsür zaferim, bir o kadar da yenilgim var ama 21. seviyedeyim. Bi açıklayabilir misiniz? o.O
Draven 5 maçta %100 win ratiom vardı. Taa ki yanıma "support" sıfatıyla gelen nidaleelere kadar...Uprising demiş ki:dat fish :)
![]()
haha çok eğleniyorum yav fizzi oynarken![]()
akaliMirage demiş ki:O olduğunda görev yöneticisinden kapatacaksın oyunu.Tekrar girdiğinde seçenek çıkıyor zaten oyuna devam et diye
Bu arada akali neymiş öyle yaVideosunu izledim çok güzel karakter.Fiora tarzı öne atlamalar falan.Hoşmuş yani
![]()
Ben de konabilirim ona canımMaddy demiş ki:Bu mesaj Mirage rumuzlu uyeden alinti yapildi
akaliMirage demiş ki:O olduğunda görev yöneticisinden kapatacaksın oyunu.Tekrar girdiğinde seçenek çıkıyor zaten oyuna devam et diye
Bu arada akali neymiş öyle yaVideosunu izledim çok güzel karakter.Fiora tarzı öne atlamalar falan.Hoşmuş yani
![]()
![]()
![]()
![]()
Bir dakika kime laf atıyon sen şimdi oğlum bence güzel supporttum ben idare ederdi SUPP KEN DABIL CALDIM ELINDEN HATIRLA !sarkolata demiş ki:Bu mesaj Uprising rumuzlu uyeden alinti yapildi
Draven 5 maçta %100 win ratiom vardı. Taa ki yanıma "support" sıfatıyla gelen nidaleelere kadar...Uprising demiş ki:dat fish :)
![]()
haha çok eğleniyorum yav fizzi oynarken![]()