Wolves ilk maçta dümdüz etti. Şuan kafa kafayalar gibifrityus demiş ki:DP Türkiyenin en iyi takımı abi![]()
Kill olarak her zaman gerideydiler ama gold farkı çok azdı.DP 1-1 Wolves.Zippy demiş ki:Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi
Wolves ilk maçta dümdüz etti. Şuan kafa kafayalar gibifrityus demiş ki:DP Türkiyenin en iyi takımı abi![]()
Tristana FTW!mrfluu demiş ki:Kill olarak her zaman gerideydiler ama gold farkı çok azdı.DP 1-1 Wolves.
Gerçekten çok iyi organize olduk ama bi ara öne geçer gibi oldular ama iyi püskürttükLemonade demiş ki:- Resim Silinmiş.
keşke her maç bu maç gibi geçse, takım çalışması adına iyi bir örnek verdik![]()
supportla 19 kill 21 asistLemonade demiş ki:- Resim Silinmiş.
keşke her maç bu maç gibi geçse, takım çalışması adına iyi bir örnek verdik![]()
Karşı takım feedermışMaddy demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Gerçekten çok iyi organize olduk ama bi ara öne geçer gibi oldular ama iyi püskürttükLemonade demiş ki:- Resim Silinmiş.
![]()
ps: veigar yine asist king![]()
vayne kullanmayı öğren biraz özgürdenMirage demiş ki:Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Karşı takım feedermışMaddy demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
![]()
![]()
Edit:Organize olmuşlar.Hepsi sıra sıra mesaj atıyor konuya![]()
Yok abi yüksek levellerle oynayamıyorum.Oynayabiliyorsa o buyursun oynasın npCrusade demiş ki:Bu mesaj Mirage rumuzlu uyeden alinti yapildi
vayne kullanmayı öğren biraz özgürdenMirage demiş ki:Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Gerçekten çok iyi organize olduk ama bi ara öne geçer gibi oldular ama iyi püskürttük![]()
![]()
Edit:Organize olmuşlar.Hepsi sıra sıra mesaj atıyor konuya![]()
![]()
Ki Hasan efendi early game'de bana kill yaptırmaya çalışıyordu :( Ne saldırı hızı var ne saldırının kendisi varLemonade demiş ki:Bizden (yenilerden) yüksek levellara karsı oynayabilen kişi göstersene![]()
early mearly kescen agaMirage demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ki Hasan efendi early game'de bana kill yaptırmaya çalışıyordu :( Ne saldırı hızı var ne saldırının kendisi varLemonade demiş ki:Bizden (yenilerden) yüksek levellara karsı oynayabilen kişi göstersene![]()
![]()
Yok abi kalsın.Twitch'de çok takılıyorum ve LoL'de bayan streamer'lar pek sarmıyorUprising demiş ki:http://tr.twitch.tv/mimodie
beyler :(