Windy

sakin olun gençler 

Lemonade demiş ki:- Resim Silinmiş.
Bizimde alemde sheqLimiz var hany
18.dkda bitmiş, surrender 20den önce olmuyorMirage demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ahhaha bu ne laBiçmiş adamlar sizi. Madem bu kadar kötü gidiyorsunuz surr falan verin bu ne rezillik böyle
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Omg ben süreye bakmadım 18 dakikada mı oldu bu kadar curcunaAdvance demiş ki:Bu mesaj Mirage rumuzlu uyeden alinti yapildi
18.dkda bitmiş, surrender 20den önce olmuyorMirage demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ahhaha bu ne laBiçmiş adamlar sizi. Madem bu kadar kötü gidiyorsunuz surr falan verin bu ne rezillik böyle
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile![]()
o hesabımı geçen tr getirdim diamond1 oldu 2 oyun atıp tekrar geri getirdim weste diamondda bile troller var trde. az kaldı challanger olmaya bakalım.Mopneet demiş ki:@Windy
Sen EUW'de Challenger Tier'a çıkmışsın nerdeyse, baya prosun.![]()
Ben de trde tecrübe kazanıp sonradan eu ya da na geçmeyi düşünüyorum.Windy demiş ki:Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
o hesabımı geçen tr getirdim diamond1 oldu 2 oyun atıp tekrar geri getirdim weste diamondda bile troller var trde. az kaldı challanger olmaya bakalım.Mopneet demiş ki:@Windy
Trde hiçbir şey kazanamazsın, sadece daha az paraya daha çok şey satın almış olursun.Mopneet demiş ki:Bu mesaj Windy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ben de trde tecrübe kazanıp sonradan eu ya da na geçmeyi düşünüyorum.Windy demiş ki:Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Hayır rp daha pahalıMopneet demiş ki:Diğer sunucularda şampiyonlar vs. daha mı pahalı?
O niye lan, Türkler fakir, alamaz mı demişler?Advance demiş ki:Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Hayır rp daha pahalıMopneet demiş ki:Diğer sunucularda şampiyonlar vs. daha mı pahalı?![]()
Bronzea dustum beyinsiz insanlar yuzunden. Bronzeda khazix kassadin instabanNervous demiş ki:Aatrox geldi beyler şimdi her oyunda Aatrox görmeye hazır olun .
Rankedde banlar şöyle ;
1. Aatrox
2. Khazix
...
off be çok zor olacak şimdi yine gümüş çıkman :) Birdahakine duo girmeye çalış bro yalnız gitmesarkolata demiş ki:Bronzea dustum beyinsiz insanlar yuzunden. Bronzeda khazix kassadin instabanNervous demiş ki:Aatrox geldi beyler şimdi her oyunda Aatrox görmeye hazır olun .
Rankedde banlar şöyle ;
1. Aatrox
2. Khazix
...
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi