Yalnız biz de 4 kişiydik.Xrosower'ın bağlantısı koptu hep ^^sarkolata demiş ki:Geçen yine kassadinle ilah olmuşum, 4v5 atıyoruz...
- Resim Silinmiş.
Ap kasan lee sin vardı bizde ötesi mi var?Mirage demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Yalnız biz de 4 kişiydik.Xrosower'ın bağlantısı koptu hep ^^sarkolata demiş ki:Geçen yine kassadinle ilah olmuşum, 4v5 atıyoruz...
- Resim Silinmiş.
kassadin mid feedfrityus demiş ki:Her kazandığımız oyunu buraya artistlik için koyuyoruz yani sarko ?
Onu bilmem de ben görgüsüzlükten koyuyorumfrityus demiş ki:Her kazandığımız oyunu buraya artistlik için koyuyoruz yani sarko ?
Kassadinde hiç bi iddam yok ve en nefret ettiğim şey karşıda aynı heronun olması yoksa acımam.....sarkolata demiş ki:Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi
kassadin mid feedfrityus demiş ki:Her kazandığımız oyunu buraya artistlik için koyuyoruz yani sarko ?(kassadinle kassadini feedledi kehkehkeehkheheh)
aynen ben de çok sinir oluyom bunafrityus demiş ki:en nefret ettiğim şey karşıda aynı heronun
Çok seviyorum ben, hep ben daha iyi oynadığım için eziliyorlarMaddy demiş ki:Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi
aynen ben de çok sinir oluyom bunafrityus demiş ki:en nefret ettiğim şey karşıda aynı heronun
2 lich bane opLemonade demiş ki:yazık oldu bize :(- Resim Silinmiş.
açıkcası hiç farketmedimAdvance demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
2 lich bane opLemonade demiş ki:yazık oldu bize :(- Resim Silinmiş.![]()
![]()
Neyse bir git banyo yap ara veripsarkolata demiş ki:40dk. Mid inhibitorler dusmus 6/3/17 gidiyordum farmim da 190 civarindaydi iyi kasmistim 350 civari ad 2.6k gibi bir hpem vardi, midde tf baslamasini beklerken belki de 2 senedir olmayan bir olay oldu internet gitti ve resmen 10dk gelmedi. Geldiginde zaten oyun coktan bitmisti