Son zamanlarda ki çoğu oyunda var bu, sanki adamların neti bizim ki gibi yavaşta sürekli güncel tutmuyorlar full clientıZippy demiş ki:2gb clientin 1gb patch atması![]()
sakın bir daha oyundan çıkma, oynayana ayıp.Advance demiş ki:Bu mesaj sytgkdmr rumuzlu uyeden alinti yapildi
2 yıldır oynuyorum leaveden uyarı bile almadım, sen çıkıp durmuşsun oyundan belli ki ban yemişsin.İyi olmuşsytgkdmr demiş ki:al bide burdan yak :s
- Resim Silinmiş.
ŞükretZippy demiş ki:2gb clientin 1gb patch atması![]()
lan o sen miydin tanımıyom diye sildim galiba arkadaştan pardon bi daha atıverTriptonic demiş ki:sonsuz uçurumda rakip tanımam türkiye serverındayım beklerim
Nick:Rebellon
nickin neydi senin rastgele sallıyolar friend kabul ediyorum bende tabi 20 kill görünceMaddy demiş ki:Bu mesaj Triptonic rumuzlu uyeden alinti yapildi
lan o sen miydin tanımıyom diye sildim galiba arkadaştan pardon bi daha atıverTriptonic demiş ki:sonsuz uçurumda rakip tanımam türkiye serverındayım beklerim
Nick:Rebellon![]()
öyle ya anlamadım bende her maçtan sonra biri friend atıyorfrityus demiş ki:20 kill görünce nedir ya![]()
![]()
![]()
Ultisinden başka bir şeyleri de varmış demek ki değil mi Ahmet?sarkolata demiş ki:@Maddy
bu tryn kötü diyorlar ya, bir işe yaramıyormuş, skili yokmuş
![]()
(diğer oyunlara bakmayalım lütfen)
Jayce/Elise/Nidalee dene o zamanMaddy demiş ki:Abi oyun stilime uygun değil benim ben çok skill istiyom bakınız pantheon
kullanan kullanır yani lafım yok![]()
onlar da fazla karışıkAdvance demiş ki:Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Jayce/Elise/Nidalee dene o zamanMaddy demiş ki:Abi oyun stilime uygun değil benim ben çok skill istiyom bakınız pantheon
kullanan kullanır yani lafım yok![]()
![]()
Bütün adcler ben sana almaman gerekenleri söyleyeyim.Lemonade demiş ki:Bana da mf tarzı hero öneri plz![]()
AdvanceN ekleyin geliyorumLemonade demiş ki:Gelin iki maç atalım haydi