Gerekmiyor.Senin tek kalmaman ve tf'de en önde olmaman gerikiyor.Adc bi bölge belirler tf'de ordan yardırır mesafeni koruman lazım.Bunları yapması çok zordur çünkü ADC MUST DIEDuygusuzz demiş ki:asheye bugün deli gibi item yaptım 6 slotta doldu son itemlerle çok hızlı vuruyordum saldırı gücüde vardı ama adamlar bana dalınca 2 skillde hp kalmıyordu ashe defans falan almak gerekiyormu ?
Hayır tflerde düzgün pozisyon alman gerekiyor takımın koruması gerekiyorDuygusuzz demiş ki:asheye bugün deli gibi item yaptım 6 slotta doldu son itemlerle çok hızlı vuruyordum saldırı gücüde vardı ama adamlar bana dalınca 2 skillde hp kalmıyordu ashe defans falan almak gerekiyormu ?
Ashe'e 6 slotu full doldurduğunda şu itemler olmak zorunda:Duygusuzz demiş ki:asheye bugün deli gibi item yaptım 6 slotta doldu son itemlerle çok hızlı vuruyordum saldırı gücüde vardı ama adamlar bana dalınca 2 skillde hp kalmıyordu ashe defans falan almak gerekiyormu ?
şiir gibi yazmışsın beEnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:Saat sabah 6 . Oyuna giriyorum son oyun uyumadan önce ben mid gidicem diyor . Sürekli ayrılıp duruyor laneden . Niye ayrılıyorsun otoban oldu resmen mid diyince hep ben mi durucam diyor ? Yaşını sorunca 11 diyor . Senin yüzünden yenildik diyince erkeksen 1v1 gel diyor . Bu oyun yaş işi değil yetenek işi diyor . Diyecek laf bulamıyorum şu an . EU serverlarında böyle durumlar var mı ? Yoksa geçmeyi düşünüyorum.
Botu bazen kullanıyorum ama geliştirme olayına hiç bakmadım statik hançer ilk başlarda çok iyi oluyor minyonları baseden kovarken özellikle çok yararlı oluyor ama şimdi gireyim oyuna senin dediklerini yapayımsarkolata demiş ki:Bu mesaj Duygusuzz rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ashe'e 6 slotu full doldurduğunda şu itemler olmak zorunda:Duygusuzz demiş ki:asheye bugün deli gibi item yaptım 6 slotta doldu son itemlerle çok hızlı vuruyordum saldırı gücüde vardı ama adamlar bana dalınca 2 skillde hp kalmıyordu ashe defans falan almak gerekiyormu ?
Ebedi Kılıç (dmg+crit+pasif)
Kanasusamış (lifesteal+dmg) (bunun pasifini jungleda falan bir şekilde doldur tfden önce)
Hayalet Dansçı (crit+dmg+atk speed+pasif)
Son Fısıltı (karşı tarafın armorunu yok saymak için)
Bot (atk speed verenden, duruma göre kırmızı ya da beyaz geliştirme ile)
--
Bu 5 itemle sen zaten ölüm makinesine dönüşürsün. Çok da ciddi bir oyundan bahsetmediğimiz ve seviyene göre adc'ye çok iyi pozisyon aldıramayacağını düşünürek 6.item olarak koruyucu melek alabilirsin.
Not: Ashe'e statik hançer KASMAYIN!
İndirimlerAdvance demiş ki:Bu arada bu haftaki freeler
450 IP / 260 RP
* Master Yi
1350 IP / 585 RP
* Morgana, Dr. Mundo
3150 IP / 790 RP
* Sona, Akali
4800 IP / 880 RP
* Orianna, Ezreal, Swain, Miss Fortune
6300 IP / 975 RP
* Aatrox
post3319356.html#p3319356Mopneet demiş ki:Bu haftaki ücretsiz şampiyon rotasyonu:
Aatrox
Akali
Dr. Mundo
Ezreal
Master Yi
Miss Fortune
Morgana
Orianna
Sona
Swain
Oynamadığın oyun var mı hacım ya çok merak ediyorumDuygusuzz demiş ki:Yeni karakterlerde akali var merak ediyordum nasıl bişey diye kullanayım bakalım