Takımı
Besiktas
asheye bugün deli gibi item yaptım 6 slotta doldu son itemlerle çok hızlı vuruyordum saldırı gücüde vardı ama adamlar bana dalınca 2 skillde hp kalmıyordu ashe defans falan almak gerekiyormu ?

Bu mesaj Duygusuzz rumuzlu uyeden alinti yapildi
Duygusuzz demiş ki:
asheye bugün deli gibi item yaptım 6 slotta doldu son itemlerle çok hızlı vuruyordum saldırı gücüde vardı ama adamlar bana dalınca 2 skillde hp kalmıyordu ashe defans falan almak gerekiyormu ?
Gerekmiyor.Senin tek kalmaman ve tf'de en önde olmaman gerikiyor.Adc bi bölge belirler tf'de ordan yardırır mesafeni koruman lazım.Bunları yapması çok zordur çünkü ADC MUST DIE :D

Takımı
Besiktas
Duygusuzz demiş ki:
Hayır tflerde düzgün pozisyon alman gerekiyor takımın koruması gerekiyor

Mopneet

Turnuvayı canlı izlemek için Zocco's'a gittim arkadaşlarımla ve Türkiye'de e-spor'un adam olmayacağını anladım.
32 takım için kayıt açıldığını zannediyorduk fakat 16 takıma düşürülmüş ve kayıt olan 16 takımdan 11'i gelmiş.
Final maçını 21 inç ekrandan izledik, 540p ve takıla takıla...

Takımı
Galatasaray
Duygusuzz demiş ki:
Ashe'e 6 slotu full doldurduğunda şu itemler olmak zorunda:
Ebedi Kılıç (dmg+crit+pasif)
Kanasusamış (lifesteal+dmg) (bunun pasifini jungleda falan bir şekilde doldur tfden önce)
Hayalet Dansçı (crit+dmg+atk speed+pasif)
Son Fısıltı (karşı tarafın armorunu yok saymak için)
Bot (atk speed verenden, duruma göre kırmızı ya da beyaz geliştirme ile)
--
Bu 5 itemle sen zaten ölüm makinesine dönüşürsün. Çok da ciddi bir oyundan bahsetmediğimiz ve seviyene göre adc'ye çok iyi pozisyon aldıramayacağını düşünürek 6.item olarak koruyucu melek alabilirsin.
Not: Ashe'e statik hançer KASMAYIN!

Saat sabah 6 . Oyuna giriyorum son oyun uyumadan önce ben mid gidicem diyor . Sürekli ayrılıp duruyor laneden . Niye ayrılıyorsun otoban oldu resmen mid diyince hep ben mi durucam diyor ? Yaşını sorunca 11 diyor . Senin yüzünden yenildik diyince erkeksen 1v1 gel diyor . Bu oyun yaş işi değil yetenek işi diyor . Diyecek laf bulamıyorum şu an . EU serverlarında böyle durumlar var mı ? Yoksa geçmeyi düşünüyorum.

Takımı
Galatasaray
Bu mesaj EnderGelisenOsasunaAtagi rumuzlu uyeden alinti yapildi
EnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:
Saat sabah 6 . Oyuna giriyorum son oyun uyumadan önce ben mid gidicem diyor . Sürekli ayrılıp duruyor laneden . Niye ayrılıyorsun otoban oldu resmen mid diyince hep ben mi durucam diyor ? Yaşını sorunca 11 diyor . Senin yüzünden yenildik diyince erkeksen 1v1 gel diyor . Bu oyun yaş işi değil yetenek işi diyor . Diyecek laf bulamıyorum şu an . EU serverlarında böyle durumlar var mı ? Yoksa geçmeyi düşünüyorum.
şiir gibi yazmışsın be :D
mid lanede oynayanın görevi laneini pushlayıp gerekirse diğer lanelere gank atmasıdır (roaming). o mal kill peşinde koşmuştur ama çok denk geliyor makara:

Takımı
Besiktas
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Duygusuzz demiş ki:
Ashe'e 6 slotu full doldurduğunda şu itemler olmak zorunda:
Ebedi Kılıç (dmg+crit+pasif)
Kanasusamış (lifesteal+dmg) (bunun pasifini jungleda falan bir şekilde doldur tfden önce)
Hayalet Dansçı (crit+dmg+atk speed+pasif)
Son Fısıltı (karşı tarafın armorunu yok saymak için)
Bot (atk speed verenden, duruma göre kırmızı ya da beyaz geliştirme ile)
--
Bu 5 itemle sen zaten ölüm makinesine dönüşürsün. Çok da ciddi bir oyundan bahsetmediğimiz ve seviyene göre adc'ye çok iyi pozisyon aldıramayacağını düşünürek 6.item olarak koruyucu melek alabilirsin.
Not: Ashe'e statik hançer KASMAYIN!
Botu bazen kullanıyorum ama geliştirme olayına hiç bakmadım statik hançer ilk başlarda çok iyi oluyor minyonları baseden kovarken özellikle çok yararlı oluyor ama şimdi gireyim oyuna senin dediklerini yapayım

Beyler oyunda donma sorunu yaşıyorum sizce nasıl çözebilirim?1 oyun oynadıktan sonra kilitleniyor bilgisayar.Günlerce açık kalıyo sorun yok oyun oynayınca bu sorun ortaya çıkıyor.

Advance

Bu arada bu haftaki freeler

450 IP / 260 RP

* Master Yi

1350 IP / 585 RP

* Morgana, Dr. Mundo

3150 IP / 790 RP

* Sona, Akali

4800 IP / 880 RP

* Orianna, Ezreal, Swain, Miss Fortune

6300 IP / 975 RP

* Aatrox

Takımı
Besiktas
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:
Bu arada bu haftaki freeler

450 IP / 260 RP

* Master Yi

1350 IP / 585 RP

* Morgana, Dr. Mundo

3150 IP / 790 RP

* Sona, Akali

4800 IP / 880 RP

* Orianna, Ezreal, Swain, Miss Fortune

6300 IP / 975 RP

* Aatrox
İndirimler

Mopneet

Bu haftaki ücretsiz şampiyon rotasyonu:

Aatrox
Akali
Dr. Mundo
Ezreal
Master Yi
Miss Fortune
Morgana
Orianna
Sona
Swain

Takımı
Galatasaray
rankedde threshin lambasına tıklayıp gitmeyi bilmeyen adamlar var huhuhqweqwe bu serverdan bir bok olmaz

Takımı
Besiktas
Yeni karakterlerde akali var merak ediyordum nasıl bişey diye kullanayım bakalım

Duygusuzz demiş ki:
Yeni karakterlerde akali var merak ediyordum nasıl bişey diye kullanayım bakalım
Oynamadığın oyun var mı hacım ya çok merak ediyorum :D

Yukarı Alt