Advance

Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Zippy demiş ki:
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:
Ss vermek zor değil evet, hatta ping de geldi ama adam ss vermedi diye adama bir şey diyemezsin kusura bakma, haritayı kontrol etmek senin görevin.
Olay sadece bir kere gerçekleşmedi her seferinde adama diyorum ss ver kaybolurlarsa adam ... değilsin dedi en son ve takım çalışması nerde burada.
Harita mevzuna gelirsek pro oyun değilki bu jungle olsun full time el totoda dolaşalım.Ha evet benimde hatalarım oldu ama botdaki adamın gank yememesini için elimden geleni yapıyorsam aynı davranışı beklerim
Anlamakta mı zorluk çekiyorsun bilmiyorum ama benim sana demek istediğim istediğin beklentide olabilirsin ancak yapmazsa adama laf edemezsin.Kaç defa söylemem gerekiyor acaba?

Mopneet

@Advance
Abi tabii ki de görevidir diyemezsin, öyle düşünürsen Zac'in de blue'yu mid'e bırakmak görevi değil, support'un görevi de ward koymak değil. Ama takımın kazansın istiyorsan, yapman gereken şeyler var ve ss vermek bunlardan biri bence.

Advance

Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mopneet demiş ki:
@Advance
Abi tabii ki de görevidir diyemezsin, öyle düşünürsen Zac'in de blue'yu mid'e bırakmak görevi değil, support'un görevi de ward koymak değil. Ama takımın kazansın istiyorsan, yapman gereken şeyler var ve ss vermek bunlardan biri bence.
Ward koymak ile ss vermek karşılaştırılamaz, hiçbir alakası yok.

Mopneet

Advance demiş ki:
Mopneet demiş ki:
@Advance
Ward koymak ile ss vermek karşılaştırılamaz, hiçbir alakası yok.
Ok.

Mopneet

21 level, 5 win'li adam da gördüm ya, artık hiçbir şeye şaşırmam bu oyunda. Maç yenince sevinmek lazım gerçekten.

Takımı
Galatasaray
Mopneet demiş ki:
21 level, 5 win'li adam da gördüm ya, artık hiçbir şeye şaşırmam bu oyunda. Maç yenince sevinmek lazım gerçekten.
westten geçtiyse buglı olabiliyor.
ve ward koymak support'un görevi, ward koymak aslında tüm takımın görevi yani adcnin değil belki sadece.
ve ss vermek ciddi/güzel maçlarda artık biraz önemsizleşiyor, çünkü güzel wardlanırsa her şey ortada ve haritaya bakmak lazım. normal gamelerde bazı sıpaların "ss nerde oçççççççççççççççççççççççç" deme olayı yok yani :D

Takımı
Besiktas
Ensar kişisel yaklaşıyorsun varya gayet ss verilmesi gereken bir şey hatta bana kalırsa zorunluluğu var.Harita kontrolü dediğin şeyde olması gerekiyor fakat harita kontrolü dediğin şey zor bir şey öyle hemen olacak şey değil.Ben senin ss verilmedi diye neler yaptığını biliyorum ensarcım.

Vallaha anlamıyorum niye seri maçlarında böyle kötü oyuncular geliyor? :D

Edit: Yine serilerdeyim yine bot lane feedleyecek ve kaybedicez.

Advance

Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi
frityus demiş ki:
Ensar kişisel yaklaşıyorsun varya gayet ss verilmesi gereken bir şey hatta bana kalırsa zorunluluğu var.Harita kontrolü dediğin şeyde olması gerekiyor fakat harita kontrolü dediğin şey zor bir şey öyle hemen olacak şey değil.Ben senin ss verilmedi diye neler yaptığını biliyorum ensarcım.
Neler yaptığımı ben bilmiyorum söyle ne yapmışım öğrenelim?
Düşünce tarzın belli oyun seviyen belli, konuşmaların da ona göre bir şey demiyorum.

Takımı
Besiktas
Advance demiş ki:
Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi
frityus demiş ki:
Neler yaptığımı ben bilmiyorum söyle ne yapmışım öğrenelim?
Düşünce tarzın belli oyun seviyen belli, konuşmaların da ona göre bir şey demiyorum.
Yazık. cicioe2

Takımı
Galatasaray
Bu mesaj mrfluu rumuzlu uyeden alinti yapildi
mrfluu demiş ki:
Vallaha anlamıyorum niye seri maçlarında böyle kötü oyuncular geliyor? :D

Edit: Yine serilerdeyim yine bot lane feedleyecek ve kaybedicez.
Nonono my friend, i carried

Yukarı Alt