Evet soru gayet açık LOL'deki en iyi champion'u arıyorum birçoğunu denedim fakat aramaktayım hala 
Cevap yazacaklar neden o champion olduğunu da açıklarsa sevinirim

Cevap yazacaklar neden o champion olduğunu da açıklarsa sevinirim
![]() |
İnanır mısın neredeyse hepsi ile oynadım ama hareketli birşeyler lazımRookie demiş ki:En iyisi diye birşey yok dostum hangisinde usta isen en iyisi o'dur![]()
Rookie demiş ki:Ne tür bi karakter istiyorsun önce onu belirle
Draven haraketli bir karakter değilki brocum haraketli ad carry diyorsak tris ile ezreal olabilir ney oynamayı seversin agresifmisin bunları söyle ?SubDue demiş ki:Rookie demiş ki:Ne tür bi karakter istiyorsun önce onu belirle
![]()
Favorim draven hareketli birşeyler lazım bana![]()
Agresifim aynenfrityus demiş ki:Draven haraketli bir karakter değilki brocum haraketli ad carry diyorsak tris ile ezreal olabilir ney oynamayı seversin agresifmisin bunları söyle ?SubDue demiş ki:Rookie demiş ki:Ne tür bi karakter istiyorsun önce onu belirle
![]()
Favorim draven hareketli birşeyler lazım bana![]()
Aynen öyle Akali Diana rengar şu ara çok hareketli herolararveleson demiş ki:Agresif oyuncuysan öncelikle sen lane olarak solotop oynamalısın. Çünkü çoğu solotop herosu hareketlidir ve tanky carry dediğimiz build ile oynar. Irelia,jayce,darius,wukong,lee sin ,nidalee(tanky ad). Genellikle solotop oynanabilen bütün herolar senin tarzına uyar. Early gamede damage itemleri alırsın. örn : lee,darius,wukong tarzı herolar oynuyorsan base gittiğinde 2tane dorans blade alıp kill alarak earlyde sagladığın avantaj sana lane kazanmanı sağlar ve solotop kazanan takım %60oyunu kazanmıştır. Sakın ve sakın ad carry oynıyım deme çünkü agresif oynayan ad carrylere çok sövüyorum. Eğer mid oynamak istiyorsanda assasin olan heroları (diana,akali) oynayabilirsin.
Çok iyi bir açıklama teşekkürlerfrityus demiş ki:Aynen öyle Akali Diana rengar şu ara çok hareketli herolararveleson demiş ki:Agresif oyuncuysan öncelikle sen lane olarak solotop oynamalısın. Çünkü çoğu solotop herosu hareketlidir ve tanky carry dediğimiz build ile oynar. Irelia,jayce,darius,wukong,lee sin ,nidalee(tanky ad). Genellikle solotop oynanabilen bütün herolar senin tarzına uyar. Early gamede damage itemleri alırsın. örn : lee,darius,wukong tarzı herolar oynuyorsan base gittiğinde 2tane dorans blade alıp kill alarak earlyde sagladığın avantaj sana lane kazanmanı sağlar ve solotop kazanan takım %60oyunu kazanmıştır. Sakın ve sakın ad carry oynıyım deme çünkü agresif oynayan ad carrylere çok sövüyorum. Eğer mid oynamak istiyorsanda assasin olan heroları (diana,akali) oynayabilirsin.![]()
3.kez 6300'Lük championu mu açıcam aklımda 2 tanesi var ama karar veremiyorum..Lenneth demiş ki:Garen![]()
Her zaman öyle olmuyor. Jayce genellikle counter pick için kullanılan bir hero. Öyle çok op bir hero değil. Oyunu taşıyacak bir hero değil.frityus demiş ki:Jayce almanı tavsiye ederim ikisinden birini alıcam diyorsan ciddi anlamda iyi bir damage vurup 2 heron var hissi veriyor oyuncuyu tatmin ediyor :)
İnsanı oyuna bağlayacak tarzda eğlenceli bir hero bu adam her zaman 5v5 atmıyor sonuçtaarveleson demiş ki:Her zaman öyle olmuyor. Jayce genellikle counter pick için kullanılan bir hero. Öyle çok op bir hero değil. Oyunu taşıyacak bir hero değil.frityus demiş ki:Jayce almanı tavsiye ederim ikisinden birini alıcam diyorsan ciddi anlamda iyi bir damage vurup 2 heron var hissi veriyor oyuncuyu tatmin ediyor :)